Македонска ватерполо репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата Tanurovski
  • Време на започнување Време на започнување
Треба да совладаме најмалце две репрезентации ако сакаме да се пласираме во 1/4 финалето, Романија и Холандија, реално може да се носиме со нив, ако добро склопиме состав може и со Грција да се носиме..
Е сега, ако избориме пласман во 1/4 финале, треба да ја избегнеме Шпанија, со другите не би требало проблеми да имаме.
А за да ја избегнеме Шпанија не треба да завршиме на четврто место во групата..
Како што знам А1-Б4, А2-Б3, А3-Б2, А4-Б1 .. така вкрстуваат... а Шпанија би требало да е прва во таа далеку послаба група од нашата.

Mission imposible како игра на ЕП .. double mission imposible.
--- надополнето: 20 февруари 2012 во 00:36 ---
Паууу групава еј...:eek:
--- надополнето: 20 февруари 2012 во 00:32 ---
Паууу групава еј...:eek:

Пау пау .. :pos:

Да не знае некој дали ќе има преноси на некоја од нашите телевизии од квалификацискиот турнир кој ќе започни од 1ви Април .. ?

Да не знае некој дали ќе има преноси на некоја од нашите телевизии од квалификацискиот турнир кој ќе започни од 1ви Април .. ?
изгледа ќе нема пренос..инаку утре со Грција во 18:50 по наше време ако не се лажам играме.

изгледа ќе нема пренос..инаку утре со Грција во 18:50 по наше време ако не се лажам играме.
All times are local (UTC−6)
1 April 2012 ..13:50 - по наше ќе му дојде 19.50 часот.

Може ќе изненаде некоја со преноси.:unsure:

Денес вечер во 23.00 по наше време играме прв натпревар со Грција,да не знае некој дали ќе има пренос ?

All times are local (UTC−6)
1 April 2012 ..13:50 - по наше ќе му дојде 19.50 часот.

Може ќе изненаде некоја со преноси.:unsure:
Од 23:50 по наше време се игра и нема пренос.
Денес вечер во 23.00 по наше време играме прв натпревар со Грција,да не знае некој дали ќе има пренос ?

http://www.pfm.org.mk/index.php?opt...vaterpolonews&Itemid=81#.T3iMnstjV8M.facebook

Конечно нешто добро од ПФМ. Тука ќе има пренос :)

1-0 po 1/4. Teшка битна се води, рамноправни сме досега, со тоа што Грците го искористија играчот повеќе а нашиов во голман шутна.:facepalm:

Глеав додека не примивме гол, на тој стримот не се глеа ништо.. повеќе очите ги замарам додека видам кој шо напраил у базенот.
Реализација на тој пренос катастрофа.

Барем играта да ни е нешто поарна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom