Smoke_a_lot
НЕСОПИРЛИВ
- Член од
- 16 март 2008
- Мислења
- 707
- Поени од реакции
- 63
http://mafiatetovcanka.kk5.org/#/lokacija/4525987403
Локацијата на мафија тетовчанка е во канализацијата во средината таму се кријат.
Не ги издавај бе!:pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://mafiatetovcanka.kk5.org/#/lokacija/4525987403
Локацијата на мафија тетовчанка е во канализацијата во средината таму се кријат.
Ни дијаболи немаат во пиштолите...
Би се кладела дека се од Ново Лисиче и дека искачаат во Рицар))
Да си најдеш.И ја имам еден пиштол упаљач дома... може треба да се сликам дур го имам :icon_roll
Ама низ Тетово е во мода со ак47
И ја имам еден пиштол упаљач дома... може треба да се сликам дур го имам :icon_roll
Ама низ Тетово е во мода со ак47
Не ми треба мене, сваки втор комшија имаДа си најдеш.
Не бе тенк... така ќе бидем многу модеренАбе ти, да не сакаш тенк упаљач да ти измислам?Оди таму фраерисви со пиштолчето, шо ќе ти е калаш...не е згоден за в џеб.
Кој им даде играчки на децава?![]()
А овие шобарат во мафијашите???![]()
тексашки мафијаши со пиштолче купено од битпазар:pos2:![]()
![]()
генгста нема шо
се мислам само дали е раперче или BN телецизијава рандом пуштена (пази ТВ)
Леле коментарите на страната се јаки. Цитираат делови од Ране. Се знае со што започна оваа фарса. Уфилмани деца кои копираат некои ликови од српски филм и со тоа сакаат да бидат мафијаши. Мафијаш не е да се облакаш како од филмот гореспоменат туку со криминал да добиваш што сакаш и да бидеш влијателен. Децава изгледа толку знаат па да се класифицираат како мафијаши.
ако веќе се зборува за мојот прекар, треба да правиш муабет со моите школски зошто они ми го дадоа (зошто поддржувам тези на Ниче кои Хитлер ги воздигнал) инаку за да го одржиме реметот омилен лик од ране ми е чика Куре:baeh:Ps:da imam use nesto da dodadam do ace_svaba i ti si se pisal SVABA haha i ti si vajda od Germanskata mafija svabite znaes...,a jades gomna zamene oh lelel... i za kraj do viktoranius..ne se reklamiram deka sum mafijas nitu nesto slicno,NIKOGAS NE SUM REKOL DEKA SUM MAFIJAS pod slikata pisuva noFo Fotce cisto si staviv sliki na prijateli toa e...Ali gledam deka gemidzii e tolku zabegan so uste gi ocenuva lugjeto po izgledot...