Македонска кошаркарска лига сезона 2013/14

Кој ќе биде шампион ?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Potop na MZT. Family i pokraj 30 negativa se slusaat povekje nego li cpb. Iako cpb se 3 pati pobrojni i doma.
Klasicno mocanje na MZT ama i klasicno mocanje na cpb. Sram e da se kazat deka se navivacka grupa

Potop na MZT. Family i pokraj 30 negativa se slusaat povekje nego li cpb. Iako cpb se 3 pati pobrojni i doma.
Klasicno mocanje na MZT ama i klasicno mocanje na cpb. Sram e da se kazat deka se navivacka grupa
kolku si neobjektiven haha, cudo edno, poveke se slusaat cpb sto e i normalno so ogled kade e kamerata, se slusaat i family mnogu jasno ali da se sudi posle prenos na Prva so edna kamera, koj kolku se slusa i kako naviva e nonsens ama od prenosov da kazes deka bile mocani cpb ... : )))))
Baska rezultatot kakov sto e, site peat sto navivaat za rabotnicki, ne samo oni, ali nema veze, teraj, ne se slusale, izgleda drug prenos ja gleam tuka, i toa u tvojot roden grad. :D

Леле, страшно... неколку пати го погледнав резултатот и не ми се веруваше.
Лапнаа добри играчи Работнички годинава...
Туку што е со Поповски, го земаа, сега не гледам дека е во составот. Беше доста надежен кај Србите.

Пред 5 години во Јане Сандански памтам МЗТ губеше добри 20+ разлика на полувреме, кога почна второто како да играа други играчи, а не тие од првото полувреме. На крај дури и победија мислам, ваљда ќе гледаме поинтересно полувреме :)

Ај ај ич не си пристрасен за навивањево. Освен во еден момент од втора четвртина, ЦПБ се каде-каде погласни. Пример во моментов, ФА како да не се ни во сала...

Ај ај ич не си пристрасен за навивањево. Освен во еден момент од втора четвртина, ЦПБ се каде-каде погласни. Пример во моментов, ФА како да не се ни во сала...
Ама еве сеа згрмеа ФА :D

Ама еве сеа згрмеа ФА :D
Да, да се менуваат периодично :D
Еве во моментов пак ЦПБ се погласни, а малце претходно грмеа ФА.
Затоа не може да се каже дека некои преовладуваат.

П.с. МЗТ се враќа во мечот :vozbud:
Ако им ја свртат, треба да се утепаат овие :LOL:

Да, да се менуваат периодично :D
Еве во моментов пак ЦПБ се погласни, а малце претходно грмеа ФА.
Затоа не може да се каже дека некои преовладуваат.

П.с. МЗТ се враќа во мечот :vozbud:
Ако им ја свртат, треба да се утепаат овие :LOL:
Прочитај ми го постот погоре, кажав како беше пред 5 години сега иста приказна гледаме :D

Добра е утакмицава во моментов а? Страшна партија на теренот :icon_lol:
Што е форава со прекинов, ЦОБ го тресат кошот или? :icon_mrgr:

Ti Rabotnicki stalno ke pusis ne ja slusate cela cetvrtina ?[DOUBLEPOST=1415213653][/DOUBLEPOST]Pa Daj ispusi go uste ednas ?
a koja navivacka grupa ja ugusila gostinskata za da na tv ne se slusne niednas, nikoj ne go negira faktot deka se slusaat i family ama ti se isponasa ko u pm da bilo navivanjevo na ovie glas ne im se slusnal ... I dvete grupi si imaat, za nasi standardi normalno, solidni izdanija.
nejse toa, totalno nebitno, sto e so prekinov be koj im e kurot, sto sve ne se desavalo na derbi utakmicive se igralo sto e sea so glumenjevo ne mi e jasno.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom