Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Се е супер во репрезентацијава освен реализацијата.Ќе направат се како што треба и кога ќе треба да се даде гол нема кој да шутне.Со јак напаѓач и без пливањето на Богатинов убеден сум дека ќе се боревме до последно коло со Хрватска и Белгија за пласман на СП.Како и да е...репрезентацијава по доаѓањето на Чеде заличи на нешто и конечно почнавме и ние да играме фудбал и да создаваме по неколку убави шанси на еден натпревар.

Честито победа (зажалив што ги прочитав последните неколку страни, вакви мрчатори како дел од вас и гомнојадци нема никаде на светот, нека ме банираат ако треба).

Среќен роденден, Дарко Панчев.

испозеле публикава дресови од Милан, Манчестер, Реал, Наполи:facepalm: само кај нас го има ова.

Јас како италијанец, отидов со кошула :pos:

А од каде да најдеме оригинален македонски дрес? :pipi:
не мора оригинал, земи од онаа продавницана на влез од ГТЦ државни обележја, или па облечи нешто црвено жолто или па не ни облекувај ништо на крајот од краиштата, само не облакај дресови од Реал, Барса, Манчестер... на што личи тоа на државен натпревар со клупски дрес, ко ѓупци збрани.

Да имавме повеќе среќа на Максимир, да не се изглупираше Богатинов и да извадевме некој бод со Белгија, можеби ќе се надевавме на бараж.
Но, добро. Чеде е правиот човек, сум рекол, наредниот циклус очекувам да котираме повисоко и да се бориме барем за тоа второ место. Докрај!

Добро играме овие квалификации али премногу скапо ги плативме сите грешки и пропуштени шанси. Ми се допаѓа како играат во нападот, доста трчање и правилно отварање, за жал неаме реализатор, некој кој ќе може да постигне гол, Адис е најблиску до тоа, денеска не знам зашто не играше.

Добро играме овие квалификации али премногу скапо ги плативме сите грешки и пропуштени шанси. Ми се допаѓа како играат во нападот, доста трчање и правилно отварање, за жал неаме реализатор, некој кој ќе може да постигне гол, Адис е најблиску до тоа, денеска не знам зашто не играше.

Абе каков Адис, Јове е бољи реализатор ;)

Денес сосема добро си ја изврши работтаа, се утепа од тепање со тоа мамбата, кожата смрдлива да му ја ебам!
Само што му беше на Чеде со играњето на Тасевски. На клупа го има Остоја, кој сум сигурен дека ќе изиграше ниво погоре од Даре.

Абе каков Адис, Јове е бољи реализатор ;)

Денес сосема добро си ја изврши работтаа, се утепа од тепање со тоа мамбата, кожата смрдлива да му ја ебам!
Само што му беше на Чеде со играњето на Тасевски. На клупа го има Остоја, кој сум сигурен дека ќе изиграше ниво погоре од Даре.
Каков Остоја, Даре ми е омилен играч од овие што знаат топка да дадат напред :D Добар беше Јове денеска, го бива да задржи топка, али лошо се уфрли на почетокот кога доби топка на 5 метри, закасни со реакцијата, да тргнеше навремено ќе стигнеше до топката и требаше да биде гол.

Каков Остоја, Даре ми е омилен играч од овие што знаат топка да дадат напред :D Добар беше Јове денеска, го бива да задржи топка, али лошо се уфрли на почетокот кога доби топка на 5 метри, закасни со реакцијата, да тргнеше навремено ќе стигнеше до топката и требаше да биде гол.

Богами Даре утепа денес со пасовите. Гарант процентот му е 15 % успешни :icon_lol: Остоја изигра одлично со Бугарија, и требаше денес да добие шанса, многу по стабилен, и по агилен е од Дарета.
А тоа на Јове, ако тргнеше порано ќе беше офсајд.

Кој се „јунаците“ што сакат да бидат познати?!?!?
У стилот го нападнавме најскапиот фудбалер на планетата (валдја не се од комити)
Bale.jpg

...сепак „наши“ биле, од Гостивар. Фанови на Реал Мадрид.

Кој се „јунаците“ што сакат да бидат познати?!?!?
У стилот го нападнавме најскапиот фудбалер на планетата (валдја не се од комити)
Прегледај го приврзокот 71933

...сепак „наши“ биле, од Гостивар. Фанови на Реал Мадрид.

http://infospot.com.mk/7186/dodeka-bejl-se-zagrevashe-makedontsi-vlegoa-na-teren-foto
Ете имаш коментари долу кој биле шо биле, кој друг ако не од твоите, се исклошарија

http://infospot.com.mk/7186/dodeka-bejl-se-zagrevashe-makedontsi-vlegoa-na-teren-foto
Ете имаш коментари долу кој биле шо биле, кој друг ако не од твоите, се исклошарија

Малце е офтопик, али еден дечко подоле го има најлошиот камбек во историјата на коментарите, нешто што навистина не може да го објаснам и чекам некој да ми објасни што се случува:

t124lkG.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom