Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Шкотските фанови по форумиве се песимисти за против нас, највеќе ради тоа што Флечерите не им играат + менаџерот дека им е крш.

Шкотските фанови по форумиве се песимисти за против нас, највеќе ради тоа што Флечерите не им играат + менаџерот дека им е крш.
Дај ми линк и онака ми е досадно вечерва :)

Дај ми линк и онака ми е досадно вечерва :)

Еве еден http://taboard.com/forum/index.php?s=0878484bc7b2a1448d15affa6a54e041&act=idx

Имаат посебен подфорум за Македонија :D Дури некој наш сигурно им отворил тема која ви е омилена македонска песна :pos: и за чудо Македонија навива за вас им се свиѓа многу.

Ако планирате нешто да се регистрирате на форумов не туку се резилете да се карате со нив со маалски муабети 4e ve pobedime!111.11!11 зошто можат да ни ги банираат IP адресите и ќе не можеме ни да ги читаме (барем за тие членови што ги читаат)

Еве еден http://taboard.com/forum/index.php?s=0878484bc7b2a1448d15affa6a54e041&act=idx

Имаат посебен подфорум за Македонија :D Дури некој наш сигурно им отворил тема која ви е омилена македонска песна :pos: и за чудо Македонија навива за вас им се свиѓа многу.

Ако планирате нешто да се регистрирате на форумов не туку се резилете да се карате со нив со маалски муабети 4e ve pobedime!111.11!11 зошто можат да ни ги банираат IP адресите и ќе не можеме ни да ги читаме (барем за тие членови што ги читаат)
Хаха чим веќе го објави линкот, ќе се накотат еден куп падобранци таму :)

Нека се понашаат ко возрасни барем :)

Јак коментар за менаџерот нивни после Србија :pos:

Levein last night - 'We played well enough to win.'

We should have drug-tested him on the spot.

Што мразам вакви коментари, ти па демек ја глеаше воопшто утакмицата да знаеш дали била местена... А не ви одговара резултатот или извадиме послаб резултат против полесен противник за вас одма 100% местена е... И Данците (кои се една од најдобрите У21 репрезентации во Европа) и Ирците исто местеа кога исто изиграа нерешено кај нив?
(y) Како сакаш мисли, јас се изјаснив

слаби форумџии се шкотиве секој член по 5 тактики пишува :D

Еве ви линк за мечот Србија - Македонија за денеска. Изглеа ќе биде стримот од РТС 2, сликата е одлична на БалканСпорт.

Шкотите се плашат:
- This Macedonia team will be no walk in the park for us on Tuesday, as some seem to think.
- Agreed. They've scared Croatia many times during this game, but they just haven't found the net.
- I guess Macedonia would have more of a chance of winning, if they could take set pieces.

Шкотиве исплашени, некој од страна ќе помисли дека против светскиот шампион ќе играат :)
А за после ја верувам во чудо :)

Знаат дека имаат крш менаџер, веќе помирени се они дека не идат на сп.

t7jqjt.jpg

Едино нешо шо ми се свиѓа кај шкотиве е тоа шо на реваншот ќе си дојдат со многу навијачи кои дефинитивно придонесуваат за позитивна атмосфера пред натпревар.
Другарчиња се големи :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom