Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Кога стигна Фазли да игра во репрезентација што да се каже....
Да не ги земеш Наумовски и Ристиќ, а Фазли да ти игра...
Фазли нема изиграно еден ебан меч за својот тим годинава. Бар Ивановски можеше да го стави да игра.

Подосадна утакмица неам гледано у живото,само чекаат сите да свирне судијата за крај. Ни на 1 не му се игра

Како тргнала работава, ффм, кај и да е, ќе мора да плаќа на луѓето за да одат на стадион...
мислиш некој платил влез сега?сите се гратиси..т.е ффм им ги дала колку да има навивачи,погоре тиверипол што ме цитирашње убаво кажа

За ништо не ми е повеќе жал, отколку за Тричко. Греота детево што го малтретираат и го викаат за репрезентација, нека си седи нека си одмора на Кипар, има многу поважни утакмици кои му следат со АПОЕЛ. За него ми е највише жал!

јас па 3+ а имам, ама каа шо оде воа гол нема да падне тука

Уууу Битолска Млекарница ја пеела химната!!!:sick:
Заедно на теренот со салата и пирошка.

Убаво кажа некој погоре, се чека крај да свирне судијата не му се игра на никој. АХ беее мизеријо

преголемо е отсуството на величе,немаме организатор како немаме повеќе како него ќе ги стигнеме и сан марино.
Ех тричко тричко го жалам момчево едини кој заслужува аплауз како тој што му беше оддаден после натпреварот со ерменија

преголемо е отсуството на величе,немаме организатор како немаме повеќе како него ќе ги стигнеме и сан марино.
Ех тричко тричко го жалам момчево едини кој заслужува аплауз како тој што му беше оддаден после натпреварот со ерменија
Од Струга си ?

Знаете ли кој е најдобар стрелец во моментов т.е. во овие квалификации... Верувале или не Ванче Шиков со два гола хахахаха исто има и Илчо Наумоски, по еден Тричковски и Ѓуровски, а овој седмиов незнам кој го постигнал....Што доживеавме Ванче Шиков да ни биде најдобар стрелец ... Седмиов го дал Мирко Ивановски :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom