Darling
High Value
не ја догледав утакмицава може ли некој да ми каже колку не тепаа точно и кога се дадени головите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не си ја догледал или не си ја ни загледал?не ја догледав утакмицава може ли некој да ми каже колку не тепаа точно и кога се дадени головите.
застанав на полувреме. и онака беше досадна и погубна утакмица.не си ја догледал или не си ја ни загледал?![]()
Извини за родот незнаевзастанав на полувреме. и онака беше досадна и погубна утакмица.
следниот пат те молам обраќај ми се во женски род.
ги исхејта максималноПопов мајсторе жал ми е што мораш да играш со вакви куртони заедно.
На оној Пандев крвта да му ја ебам пиперкарска нејќам веќе да го видам во репрезентација куртон неупотреблив од толкав гол најде во голманот да шутира му ибам тоа хендикепираниот.
Голманон Богатинов ли како се вика кај фатен во рацете па и во нозете е фатен ! Од каде бе тој прв голман за репрезентација Алооооооооооооооо ?!?
Грнчаров катастрофа се надевам дека ова му е последна утакмица репрезентација.
Овој Џерард овај де Шумоликовски со 2 леви нозе е незнам што гледаат сите селектори во него.
Тој Хасани жив неписмен цела утакмица топка не фати да му ебам сестрата.
Јонуз доста ти е собирај парталите и да те нема !
И да, ~900 ирски навивачи беа погласни од ~28.000 Македонци...