Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Македонците се радуваат пошто ја обрукаа Италија, на Кики камен од срце му падна што нема да игра против нив. На Португалија светското им е на тацна. Вие тука сите рипате што ги тормозат фудбалерите со прославите.
На светско нема да идат ни Македонија ни Португалија. Нема ни да има светско, барем не во фудбал.
Тоа синоќа беше чиста среќа за нас. Ако гледаме реално на синоќешниот натпревар Италијанците играа "Викторија" пред наш гол. Многу ама многу голема среќа беше синоќа што не примивме гол. Значи рака на срце нашите се трудеа но играта против Италија не беше еднаква. Реалноста е дека една класа се подобри од нас. И Милевски го знае тоа. Ако не гледаме навивачки а гледаме реално ако вака играат нашите против Португалија тогаш португалците ќе не наполнат.
Имаме искуство и волја за игра само ни фали средина и напад за да бидеме комплетни а не топки на среќа.
П.С
Вредноста на Португалската репрезентација
Ако не пак Елмас да го чуваме за на Светско првенство да не го трошиме ЕлифНе знам дали приметивте, ама по влегувањето на Ашковски почнавме да играме многу подобро. Ме изненади колку беше подвижен, колку повлекуваше со топка и мешаше играчи. Мислам дека неговото влегување беше еден од битните моменти за победата. Откако влезе поактивно игравме на нивната половина.
А кој рече да го чуваме Елмас. Муабетот ми беше дека изненади Ашковски и ќе биде добра измена во второ полувреме.Ако не пак Елмас да го чуваме за на Светско првенство да не го трошиме Елиф
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Очекувам Ристовски аут да е, додека Трајковски да игра како шпицА кој рече да го чуваме Елмас. Муабетот ми беше дека изненади Ашковски и ќе биде добра измена во второ полувреме.
Инаку што мислите кој ќе биде аут за да игра Елиф?
Прво се чудев зашто Стефан да не игра па ми текна дека брат му е напредОчекувам Ристовски аут да е, додека Трајковски да игра како шпиц
4ка иста назад, згусната средина со Адеми, Барди, Костадинов и напред како LMF, LW Трајковски додека како RMF, RW Чурлинов а Елмас понапред од средишните како shadow striker SS.Најдобро би било Елмас и Костадинов за М. Ристовски и Чурлинов.
Јас би играл некоја варијанта на 5-4-1, нема потреба од тројца напаѓачи во игра.
Само нека бидат сите на располагање. Боби е мајстор, во него не се сомневам воопшто.