Нема шанси да излезе, пологично е да купува уште. Општествениот статус што ти го носи позицијата најголем акционер на КМБ мислам дека му значи многу.
Тек е 5.1.2020 а веќе го имаме кандидатот за ВИЦ НА ГОДИНАТА

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема шанси да излезе, пологично е да купува уште. Општествениот статус што ти го носи позицијата најголем акционер на КМБ мислам дека му значи многу.
Сепак ова го читаат десетина луѓе што лично ме познаваат, што драстично ми ги комплицира работите ако посакам лажно да се претставувамJas zborev so eden kinez mu lazav deka sme edvaj dva miliona se utepa od smeenje mi vika pa vie sekoj den inces si pravite![]()
Едно 200% за месец време, сигурен сум дека и ликов од анкетата би ми позавидилФати ли бе некој некоја пара на крипто? Растураат периодов
Фати ли бе некој некоја пара на крипто? Растураат периодов
Го пополнив прашалникот. Очекувам кога ќе е готов трудот, тука да бидат постирани заклучоците.Здраво живо. Да Ве замолам да одвоите малку време за одговарање на овој краток и анонимен прашалник наменет за целите на еден истражувачки труд. Верувам дека ќе е интересен за многумина.
![]()
Дивидендна политика
Почитувани би Ве замолил да одвоите дел од Вашето време да го одговорите овој прашалник кој што е наменет за потребите на мојот истражувачки труд во доменот на дивидендната политикаdocs.google.com
Големо благодарам за одговорот. Штом биде објавен заклучоците ќе бидат споделени.Го пополнив прашалникот. Очекувам кога ќе е готов трудот, тука да бидат постирани заклучоците.