Македонска берза

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonian
  • Време на започнување Време на започнување
Нема шанси да излезе, пологично е да купува уште. Општествениот статус што ти го носи позицијата најголем акционер на КМБ мислам дека му значи многу.

Тек е 5.1.2020 а веќе го имаме кандидатот за ВИЦ НА ГОДИНАТА :pos:

Колку погрешно го сфативте напишаното, секако дека има и парична награда (добивка) за инвестицијата во КМБ. Она другото е бонус.

И оние 500 вработени се колнеа у најјаката фирма Адора и најдобриот бизнисмен Чифлиганец, па еве ги сега дремат дома невработени, а он со кешот си фатил Златибор.

Што се однесува до општествениот статус, пред некоја недела со еден клиент од Англија зборевме за берза и со солзи у очите од смеа му се пофалив дека сум втор најголем акционер во две од 105-те котирани компании на Македонската берза, што не треба да се сфати како големина на моето богатство туку како големина на северџанската мизерија, пошо акциите сум ги купил со неколку негови месечни плати :pos:

Последно уредено:
Jas zborev so eden kinez mu lazav deka sme edvaj dva miliona se utepa od smeenje mi vika pa vie sekoj den inces si pravite :)

Jas zborev so eden kinez mu lazav deka sme edvaj dva miliona se utepa od smeenje mi vika pa vie sekoj den inces si pravite :)
Сепак ова го читаат десетина луѓе што лично ме познаваат, што драстично ми ги комплицира работите ако посакам лажно да се претставувам

Инаку, директорот на Заводот за статистика лани изјавил за Економист дека овде живеат само околу 1,5 миљони луѓе, па изгледа дека и мојата претпоставка дека сме биле 1,7 миљони била преоптомистична

Фати ли бе некој некоја пара на крипто? Растураат периодов

Фати ли бе некој некоја пара на крипто? Растураат периодов
Едно 200% за месец време, сигурен сум дека и ликов од анкетата би ми позавидил :D

Здраво живо. Да Ве замолам да одвоите малку време за одговарање на овој краток и анонимен прашалник наменет за целите на еден истражувачки труд. Верувам дека ќе е интересен за многумина. :)

Здраво живо. Да Ве замолам да одвоите малку време за одговарање на овој краток и анонимен прашалник наменет за целите на еден истражувачки труд. Верувам дека ќе е интересен за многумина. :)
Го пополнив прашалникот. Очекувам кога ќе е готов трудот, тука да бидат постирани заклучоците.

Го пополнив прашалникот. Очекувам кога ќе е готов трудот, тука да бидат постирани заклучоците.
Големо благодарам за одговорот. Штом биде објавен заклучоците ќе бидат споделени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom