Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Wow TNB. 3040 akcii pominale deneska
Промет на МП 64, тука на форум двајца минимум пријавија дека денес купиле поише акции на МП, од кои едниот вика 40Во цртаниот филм ,, Фолирање,, во продолжение се поставува прашањето? Или само двајца форумаши денес тргувале нa берза со МП, или некој од нив, или и двајцата малкуцка не подлажале
Не би да ве прозивам, да не каже пассат - ,,све јас крив,,
Glej denes biib na nasdaq. Kolku da ne ne’ zhaliteTi pivo dobivash, ama I ovie od wall str se greota... imam eden drugar tamu vo societe paris so gi zamrsi rabotite I nego kje go chastime ...
Deckooo, I za bubi edna stelaGlej denes biib na nasdaq. Kolku da ne ne’ zhalite
Во иста ситуација сум и јас... Пола година може и повеќе само читам по форумов и си фаќам забелешки... Најубаво за почеток е да читаш многу, да добиеш некое знаење првично...Здраво дечки, незнам колку ми е за тука прашањево али не најдов друг место за да го поставам. Сакам да почнам да инвестирам на македонскава наша берза али неам поим од кај да почнам. Иам заштедени некој денар, не многу, и сакам да си ја пробам среќата со моите инвеститорски способности. Е сеа ми треба малце помош како би почнал и што најпрво треба да направам. Дали треба у некое брокерско друштво да отидам и што како? Фала однапред