Македонија - Унгарија [ 18.01.2014 - 16:00 часот ]

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Македонија

Гласови: 80 66,7%
  • нерешено

Гласови: 15 12,5%
  • Унгарија

Гласови: 25 20,8%

• Вкупно гласачи
    120
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Некња а ставив,тепаме...сеа пак...АЈДЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!

Имаме реални шанси за победа, кај нив го нема Наџ кој беше избран за најдобар десен бек во светот пред Лазаров.
Интересно е шо скоро цела репрезентација на Унгарија игра во Веспрем и Пик Сегед, значи пола-пола се играчите во овие два тима од нивното првенство, а се рабоди за два доста квалитетни тима, Веспрем секоја година е учесник во лигата на шампионите, Сегед се доста стабилна екипа, оваа сезона играја со Металург за влез во ЛШ каде Металург беше поуспешен...

Сега во нивниот тим лидер е Лекај, дечкото навистина е огромен талент го пратев и моментално е вистински лидер за репрезентацијата после Наџ, ако го задржиме него мислам нема да имаме проблеми за да ги победиме, иако според кладилниците фаворити се тие...
Плус сега го имаме и Прибак, така да мислам дека ќе ги ебимеееееееееееееееее :D

Ајде и од мене химната за 2014 така ми почна годината, ќе им донесе среќа:

Абе Гино мајсторе, колку само си немаш работа во животот па да ти текне да пишуваш нешто за да ги нервираш другите, без твоја лична корист, ама збориме за вистинска корист Малком барем тоа го прави со стил. :D

Мене ме боли онаа работа за стилот, само сакам да се невирате. Со стил или без стил.

Абе Гино мајсторе, колку само си немаш работа во животот па да ти текне да пишуваш нешто за да ги нервираш другите, без твоја лична корист, ама збориме за вистинска корист Малком барем тоа го прави со стил. :D

Има корист бе, ќе фати на спортска ако изгубиме над 5 гола разлика, шо ти е :D

Штом почнавте со песни одиме...

:icon_mrgr:

Вака си немаме, оти за 60 мин или ќе ни стане сеедно кој ќе тепа или комшиите ќе не пријават за можно семејно насилство (цел лист пцовки) :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom