Македонија-Србија 19.01.(18:15часот)Група А

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

БИТИ ил НЕБИТ

• Вкупно гласачи
    61
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Waoo ....Шо ланче носит Станиќ со тутанкамон или?

Waoo ....Шо ланче носит Станиќ со тутанкамон или?
:pos:
Остај го Станиќ, читам ставил крај на репрезентативната кариера после испаѓањето на Србија.
Се повампири на моменти со нас, 5 зицера фати али немаше среќа, коректно си го призна поразот и ни посака среќа.

Манасков сите престапи ти се опростени од мене за последниот гол :oleee:
Лудории утакмицата...
Очекував дека нивната бековска линија ќе ни прави проблем и тоа се случи, ме изненади Периќ шо почна без Ненадиќ :несвест: па и без него не решетеа, влезе од кај 15 минута и за него после лек немавме, какво движење има, играчиште е, Шешум исто незнам дали промаши овај 100% имаше...
Колку ми се прави ќеф кога ќе ги плесниме сВрбите во било кој спорт :цицки:
Особено сега кога јадеше трици тој Џуќиќ, сега нека не гледа на ТВ :jeeee:

Станиќ, капа долу мајсторе :cuc:
Дали си шмркнал, бело, црно или розево, ти си класа голман за мене, колку и да ги нејќам овие србите, ама за овај имам респект како брани, во ТОП 5 голмани во светот е !
Како само ги одбрани пеналите на Кире, на една нога застанва и мрда со рацете, како пајак е да ти ебам бушајот :D Ама затоа Манасков му го најде лекот за пеналите :bravobe:се знај кај нас како оди процедурата се чека Лазаров 2 пати да промаши на пеналите па да се смени изведувачот, иначе за пенали имаме барем добри изведувачи, се знај на прво место е Киро, после него најдобар мислам за пенали е Манасков, исто така добри се и Наумче (добро маваше пред да замини на печалба кај шеиците, таму кој го видол, па сега и во Букурешт :D
исто така добар за 7м. би го в броил и Фичо Лазаров - барем за ова е добар младичот :D

Од друга страна Борко, жива катастрофа кај нас и тоа претпоставував, избрани добро со Франција и Полска и знаев дека ќе се посери на последната со Србија и тоа се случи, па како шо рачунав мислам во цел меч имаше точно 5 (ПЕТ) одбранети топки, шо е малку, малку е.....
Јас за гол на мечот би го прогласил онај на Стоилов, по промашувањето на Лазаров, како само ја прифати и ја плесна под пречка :cuc:

Овие србите се најпараноидно - шизофрената нација на свет:
http://www.novosti.rs/vesti/sport.297.html:587112-RSS-Sramno-sudjenje-nas-zavilo-u-crno
Демек, Македонија имала лоби, и затоа демек судиите биле на наша страна!? Кое лоби го има Македонија бре!?
Сега ми е уште повеќе ќеф. :jeeee:

Овие србите се најпараноидно - шизофрената нација на свет:
http://www.novosti.rs/vesti/sport.297.html:587112-RSS-Sramno-sudjenje-nas-zavilo-u-crno
Демек, Македонија имала лоби, и затоа демек судиите биле на наша страна!? Кое лоби го има Македонија бре!?
Сега ми е уште повеќе ќеф. :jeeee:
Мислат на Начевски.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom