Македонија-Словенија 25.01. 16:30 h(1/8 финале на СП)

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пласира во четвртфинале?

• Вкупно гласачи
    180
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
сега не е време за тоа, паметам имаше крило во вардар Стојчевски ли беше, десно ли беше или не, барам замена за златче не за друго

На Јовчески мислиш. Стојчевски е средниот бек. Али како ги одигра последните натпревари за Вардар, не е многу поарен од намигнувачот. :D

Ај ај доста, добар си е Злате, 100% учинок има до сега, добар е за замена, колку за џинџерот да земе воздух...

Коа ќе прочитам пост со "да не го разбраниме голманот" ми се крева коса. :shook:

Само да му тргне на Кирца шутот, дебилон да го менува Борко со Диви пошто Диви вчера се раскина од бранење, повеќето беа од 9 метри шутеви, што за Борко беа невозможни за фаќање.
Иаме шанса, шо се тресете само, очекувам победа.

Spored Statistikata Slovencite imat problem so shutot od 9m sto znaci pak deka ke odat preku piker i krila kade pak Borko ima prednost prema Divi.

Кажав и претходно, моја желба беше Катар и сигурен сум дека згрешивме, но се надевам дека тоа нема да ни се одбие од глава. Едноставно ако ние имаме играчи како Филип, Златко тие немаат. Сите играчи им се квалитетни, играат во добри тимови. Играат многу брзо, не застануваат едноставно, а тоа е заради тоа што имаат многу квалитетни средни бекови и тие го диктираат темпото. Тој малиот од Цеље лудито дури ни шанса не добива мислам од што имаат многу :D

Се надевам дека ќе ги внесеме во некоја нервоза, да шутираат од неизградени позиции, да губат топки, да правт технички грешки, а и се виде дека атмосферата у репрезентацијата не им е баш сјајна, а и тренерот ништо посебно.

Со среќа момци !!:oeoeoe::oeoeoe:

Ме интересира уште колку пати ќе прашате со кого вкрстуваме ако победиме? добро бе луѓе дај не се повторувајте на секој поединечно да му се кажува на секоја ебена страна има напишано со кого вкрстуваме..

Баш од сите луѓе на форумов ти најде да ги опомениш?
Ти кој што прашуваш колку е саат на темиве.:icon_lol:

Утре наместо да читаат новини,нека им пуштат од оние летечките змејови што ги летавме ко деца.:D

Ууу ама незгодно интервју на Дениќ :D

Кажав и претходно, моја желба беше Катар и сигурен сум дека згрешивме, но се надевам дека тоа нема да ни се одбие од глава. Едноставно ако ние имаме играчи како Филип, Златко тие немаат. Сите играчи им се квалитетни, играат во добри тимови. Играат многу брзо, не застануваат едноставно, а тоа е заради тоа што имаат многу квалитетни средни бекови и тие го диктираат темпото. Тој малиот од Цеље лудито дури ни шанса не добива мислам од што имаат многу :D

Се надевам дека ќе ги внесеме во некоја нервоза, да шутираат од неизградени позиции, да губат топки, да правт технички грешки, а и се виде дека атмосферата у репрезентацијата не им е баш сјајна, а и тренерот ништо посебно.

Со среќа момци !!:oeoeoe::oeoeoe:

Зарабец не е ни земен, Зорман последно ќе му биде ама таму ги имаат Скубе, Зорман, Бомбач доста квалитетна линија но како што кажав и претходно немаат шутер како кај нас на пример што е Кире па повеќе ќе пробуваат на пикер или на крило обично доста играат на Гајич треба да се пази на него највеќе и на Зорман да го спречуваат со фаул, Доленец не е некој опасен шутер се крева секогаш и ја врти ретко шутира.

Утре ќе им стане јасно чив е ајварот.
Дури ова е многу поважно и поголем мотив бар според мене одколку самиот пласман во 1/4 финале.
Утре нека играат за ајварот(Даскаловски). :)

Цревово вика со закон е забрането Јоноски да излезе во одбрана надвор од 9 таму е во ветрометина беспомошен е ко мало дете

:pos::pos::pos::lolzz::zver:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom