Македонија - Русија, (меч за третото место) 18.09.2011, 16:30 часот

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе победиме ?

• Да!

Гласови: 236 86,8%
  • Да!

Гласови: 36 13,2%

• Вкупно гласачи
    272
Трет пат ќе се повторам, како сака нека заврши натпреваров, повеќе од доволно беше што стигнаа до четирите најдобри. Браво момци!

така бе пријателе, така! аман стварно доста веќе си правиме сами себе психоложки притисок. ја не викам дека не сакам да не сакам освоиме „бронза“...ама ај малку посмирено и да навиваме и да гледаме...па сеа Бог знае како треба. Ако треба да изгубиме, ќе изгубиме и ќе викаме фала Богу Македонија е меѓу 4-ри најдобри баскет репрезрентации во Европа, Ако победиме...а ќе..., па фала на Бога, ќе си бидме 3-ти, и тоа е тоа...Ајде уште во 2-3 спорта да го пофториме овој успех, па да си се радуваме почесто...ајде дечки, ајде да пулиме кошарка...

Тука се слагам, Македонија со бронзата многу добива а за Русија тоа е само плус еден медал од оние "небитните".

Но верувам во победа како што верував и со Литванија. Рука на срце тогаш играше и Гечовски, но и без него се може кога се мора.

Гечевски не играше против Литванија.

така бе пријателе, така! аман стварно доста веќе си правиме сами себе психоложки притисок. ја не викам дека не сакам да не сакам освоиме „бронза“...ама ај малку посмирено и да навиваме и да гледаме...па сеа Бог знае како треба. Ако треба да изгубиме, ќе изгубиме и ќе викаме фала Богу Македонија е меѓу 4-ри најдобри баскет репрезрентации во Европа, Ако победиме...а ќе..., па фала на Бога, ќе си бидме 3-ти, и тоа е тоа...Ајде уште во 2-3 спорта да го пофториме овој успех, па да си се радуваме почесто...ајде дечки, ајде да пулиме кошарка...

Ако си 3 ти во Европа, или 4 ти, тоа му доаѓа ко да си 4 ти односно 5 ти во Свет.

Јас натпреваров го гледам ради чиста формалност,не ми е битно ништо веќе,овие 15 дена направија нешто што ниеден политичар не го напраил на моите 17 години живот..Така да им симнувам капа,како сакаа нека заврши..

Ашколсум НеоН, така е ко што велиш...

Тоа Чековски!! Мора да се радуваме на секој поен од него.:icon_mrgr:

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T
Ете го дрвотоооооо:vozbud:
Ајде Чековски демантирај ме сега!!!!!
--- надополнето: Sep 18, 2011 3:46 PM ---
Курваааааааааааа сто пати излезе од обрач:mad:
--- надополнето: Sep 18, 2011 3:46 PM ---
И судијава претера, чиста лична беше во н апад:mad:

МА КЕ ДОНИЈА !!!!!

Бољи народ од Македонски не пости, 20 години вечином навијате за нас, сега со цело срце сум за ВАС !

Лестер Бооооооооооооооо
Ајде мора притисок и од трибини!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom