Македонија - Русија, (меч за третото место) 18.09.2011, 16:30 часот

Дали ќе победиме ?

• Да!

Гласови: 236 86,8%
  • Да!

Гласови: 36 13,2%

• Вкупно гласачи
    272
Член од
8 септември 2011
Мислења
35
Поени од реакции
16
Трет пат ќе се повторам, како сака нека заврши натпреваров, повеќе од доволно беше што стигнаа до четирите најдобри. Браво момци!
така бе пријателе, така! аман стварно доста веќе си правиме сами себе психоложки притисок. ја не викам дека не сакам да не сакам освоиме „бронза“...ама ај малку посмирено и да навиваме и да гледаме...па сеа Бог знае како треба. Ако треба да изгубиме, ќе изгубиме и ќе викаме фала Богу Македонија е меѓу 4-ри најдобри баскет репрезрентации во Европа, Ако победиме...а ќе..., па фала на Бога, ќе си бидме 3-ти, и тоа е тоа...Ајде уште во 2-3 спорта да го пофториме овој успех, па да си се радуваме почесто...ајде дечки, ајде да пулиме кошарка...

ЛеоЛе07

Не биди трол
Член од
8 октомври 2010
Мислења
879
Поени од реакции
375
Тука се слагам, Македонија со бронзата многу добива а за Русија тоа е само плус еден медал од оние "небитните".

Но верувам во победа како што верував и со Литванија. Рука на срце тогаш играше и Гечовски, но и без него се може кога се мора.
Гечевски не играше против Литванија.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
така бе пријателе, така! аман стварно доста веќе си правиме сами себе психоложки притисок. ја не викам дека не сакам да не сакам освоиме „бронза“...ама ај малку посмирено и да навиваме и да гледаме...па сеа Бог знае како треба. Ако треба да изгубиме, ќе изгубиме и ќе викаме фала Богу Македонија е меѓу 4-ри најдобри баскет репрезрентации во Европа, Ако победиме...а ќе..., па фала на Бога, ќе си бидме 3-ти, и тоа е тоа...Ајде уште во 2-3 спорта да го пофториме овој успех, па да си се радуваме почесто...ајде дечки, ајде да пулиме кошарка...
Ако си 3 ти во Европа, или 4 ти, тоа му доаѓа ко да си 4 ти односно 5 ти во Свет.

Член од
8 септември 2011
Мислења
35
Поени од реакции
16
Јас натпреваров го гледам ради чиста формалност,не ми е битно ништо веќе,овие 15 дена направија нешто што ниеден политичар не го напраил на моите 17 години живот..Така да им симнувам капа,како сакаа нека заврши..
Ашколсум НеоН, така е ко што велиш...

ЛеоЛе07

Не биди трол
Член од
8 октомври 2010
Мислења
879
Поени од реакции
375
Тоа Чековски!! Мора да се радуваме на секој поен од него.:icon_mrgr:

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405
Ете го дрвотоооооо:vozbud:
Ајде Чековски демантирај ме сега!!!!!
--- надополнето: Sep 18, 2011 3:46 PM ---
Курваааааааааааа сто пати излезе од обрач:mad:
--- надополнето: Sep 18, 2011 3:46 PM ---
И судијава претера, чиста лична беше во н апад:mad:

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Чековски го почудија почна да годи кошови :pos:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
МА КЕ ДОНИЈА !!!!!

Бољи народ од Македонски не пости, 20 години вечином навијате за нас, сега со цело срце сум за ВАС !

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405
Лестер Бооооооооооооооо
Ајде мора притисок и од трибини!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom