Такво нешто може ако домаќин е Мексико или друга земја со дифтар народ.
да бе..Литванците се до толку варвари![]()
Се зафркавав, не се секирајте, нема такво сценарио...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Такво нешто може ако домаќин е Мексико или друга земја со дифтар народ.
да бе..Литванците се до толку варвари![]()

Се зафркавав, не се секирајте, нема такво сценарио...![]()

Ееее ПРОСТ, ГЛУП, СЕЉАК, ИДИОТ, НЕПИСМЕН, ДЕБИЛ и сите останати погрди зборови одат на сметка на тој шо ја направил демотивацијата.http://www.demotivacija.mk/predrag-samardzhiski-27704.html
Да не ме сватите погрешно само ми падна смешно не мислам лошо на никој од репрезентација сите се заслужни што стигнавме до тука![]()

Очекував дека се некој ќе треба да биде за „у притвор“ после поразов.
Зошто не цела постава?
Најпрво сакам да им честитам на македонските херои кој и тоа како покажаа дека заслужуваат респект за прикажаните игри досега!!
Во врска со денешниот натпревар ќе го кажам следното: Главен виновник за поразот ИЛИЕВСКИ !! од 20 обида, дури 2 коша ... срамота (не сакам да пишувам за него) !! За одбраната немам зборови, едноставно само нападот не фукционира така како што треба. Респект за Антич - денеска блесна на теренот, исто ќе ги пофалам Бо и Војдан. Самарџиски и Чековски не беа баш на ниво но тоа е.
Овде нема застанување, напротив ова треба да ни биде лекција за во среда со Литванците. Одиме гордо на победа и мислам дека ќе бидат покорени пред многубројната публика, само да не заебат судиите повторно![]()