МАКЕДОНИЈА ОДИ ЛИ ВО ТОТАЛИТАРИЗАМ?

• Креатор на темата Креатор на темата Boban_077
  • Време на започнување Време на започнување
оф мори мајко....:tapp:

па што се цереше како акнато тоа педерчето Емилијан на пресот....
еве го и сега користел прилика да честита и поздравува...а вие плачете по форуми!!!:tapp:

Според анализите за првиот круг СДСМ имал најголема минутажа на презентирање во сите медиуми освен во Сител.
Исто и со печатените.

Да му се плукнам на таквиот тоталитаризам.

Како што кажав на друг форум... ако има тоталитаризам, тогаш СДС со својата некомпентентност како опозиција е крива! Замислете Македонскиот народ заклучил дека тоталитаризам е подобро од СДС да се на власт.:pos2:

Инаку јас не гледам тоталитаризам, туку обединување и консолидирање на Македонија.

Зборови...
Out: Изолација
In: Тоталитаризам

п.с. 45+ години Македонија да не случајно беше по демократска од што е сега?:smir:

Преоблечени волци во јагнешки кожи. Многу гледаат Македонски народни приказни. А бе покојниот Колозов што проблем им зададе со тоа приказните. :pos2:

Незнам како не им се скурчи од овие ротации на истиве пар фаци....
Едните исти...

Прееска го гледав Буч, на А1 ....
Рече ќе имало и нови фаци во сдс и соодветна реконструкција, кога ќе се врател БЦ...
Меѓу кои и Илинка и Николче...

Ова ми е најсмешното, ќе имало реконструкција кога ќе се врател БЦ!

:pos2:

Која реконструкција кога Б.Ц. е вечен јбт, ако негде има тоталитаризам тоа во самата СДСМ.

Неможат да се одлучат. Или е изолаторна или тоталитаристичка политика. Некому добро му текнало да напише дефиниција за зборот Тоталитаризам, доколку се импонентни нека не се курчат со тој збор и низа претходни ететикети. Така да гуглајте, читајте. Толкувањата на зборот секако дека ќе бидат сиромашни, знаат и зошто ќе бидат сиромашни. Како Македонија оди во тоталитаризам? Заинтересиран сум. For Christ's Sake.

Самобендисаноста од градинка така воспитано.
Најубав на тато, ти ќе станеш некои и нешто тато се ќе ми ти среди.
Е сеа не е тато ами е папо.

Самобендисаноста од градинка така воспитано.
Најубав на тато, ти ќе станеш некои и нешто тато се ќе ми ти среди.
Е сеа не е тато ами е папо.

И после ќе го бараат Оливер Драгоевиќ да им пее: „Опрости ми папеее.......“

Нека си ја реконструира БЦ матичната му партија...исто како што ни ја реконструира државата.:toe:

Уште се крстат во него...цц ц.цццц ццц......:jaj:

Нека си ја реконструира БЦ матичната му партија...исто како што ни ја реконструира државата.:toe:

Уште се крстат во него...цц ц.цццц ццц......:jaj:

Всушност тие не се крстат, нивната религија е стисната тупаница на слепоочницата. „Разумем друже“

За да може да се класифицира едно општество како тоталитарно и еден систем како тоталитарен потребни се повеќе предуслови: еднопартиски систем, непостоење на други партии, во некои екстремни случаеви и укинување на изборите колку и да биле тие формални. За да има тоталитаризам, потребно е да се укине било каков вид на плурализам.

Во Македонија нема тоталитаризам.

Без драматизирања, ќе ве молам.

zarem ako sme izolirani soglasno SDS skolata neli treba da ima totalitarizam veke...tuku ajj tema za placenje i nevistini

Бране како феникс ќе се врати во СДСМ...:pos2:
Да ги препороди.... во поход кон.....

пропаста........:pos2:

poznat e po toa najsiroko...a posebno kaj narodot SDSM od klinicka ide u poluziva,bez sistem za odrzuvanje..ama na antidepresanti barem 15 godini dodeka BC ne zamine

Македонија не оди во тоталитаризам,всушност таа е одамна таму,уште од `46,и ништо не се изменило,многупартијскиот систем е само привидно спроведен без никакво значење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom