Пожарите не прашуваат далу гвујо тупото или бранко рошавиот е на власт.Народот нема што да јаде а Гвујо тупото авиони за гасење пожар купуе... и тоа во време на Светската Криза ( која почна да постои откако Гвујо почна пари да троши).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пожарите не прашуваат далу гвујо тупото или бранко рошавиот е на власт.Народот нема што да јаде а Гвујо тупото авиони за гасење пожар купуе... и тоа во време на Светската Криза ( која почна да постои откако Гвујо почна пари да троши).
Море да ти гори на 10 метра од куќата пламен висок 20 метра (како што ми гореше мене пред 3 години) ке се подзамислиш малку дали вреди или не. Остај ти светска криза, авионите се потребни и ке имаат примена. Дај боже да се пропадната инвестиција, ама ко шо почнаа пиромани да се јавуваат последниве години.....
Море да ти гори на 10 метра од куќата пламен висок 20 метра (како што ми гореше мене пред 3 години) ке се подзамислиш малку дали вреди или не. Остај ти светска криза, авионите се потребни и ке имаат примена. Дај боже да се пропадната инвестиција, ама ко шо почнаа пиромани да се јавуваат последниве години.....
Пожарите не прашуваат далу гвујо тупото или бранко рошавиот е на власт.
Море мамата ваша усташка... кој ти меша партии? Најмногу мразам кога некој ке ми тури етикета.Абе ајде бегај Бугарофил еден оди биста клај му на Пастирот Гвујо.
Симнете ги тие портокалови очила или џабе вие сите сте испрани.
:tv:
Ајде во одбрана на Гвујо одма, па се знае дека ВМРО ги мести пожарите за да не уништи и полесно предаде на Бугарите.
Ама ако колнете се вие во пастирот.
Шо бе Џиш... нема Џиш. Немој да ме нарекуваш бугарофил, уште помалку партиско војниче, ке се караме. Мразам такви работи.Хехе... интересно било да си Месија :smir:
Џиш бе.... Џиш...:tv:
Хехе... интересно било да си Месија :smir:
Џиш бе.... Џиш...:tv: