Divider
Seraphim
Da ja zamrazis svojata zemja e mnogu tesko, osven vo Makedonija, akde e lesno, site odamna ja mrazime, oti da ne ja mrazevme nemase sistematski da ja unistuvame.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da ja zamrazis svojata zemja e mnogu tesko, osven vo Makedonija, akde e lesno, site odamna ja mrazime, oti da ne ja mrazevme nemase sistematski da ja unistuvame.
Надјавам се да ми простите, че се намесвам, но според мен в този момент Македонија може да разчита изцјало само на източнија си с'сед.
Дај боже да получи подкрепа и от Русија, којато си в'звр'шта ролјата на един от световните лидери.
Г'рција и С'рбија биха искали, ако не се ос'штестви вековнијат им стремеж за обшта граница,
поне да имат помежду си една малка и слаба Македонија.
/ Да си кажем откровено, те и в момента се чувстват там като господари.
заштото Г'рција д'ржи Македонија икономически, а С'рбија ја контролира политически./
Нека погледнем реално на нештата. Една силна Македонија е тв'рде
опасна за плановете на С'рбија и Г'рција.
Не разделение, обединение ни трјабва. Заштото обединението означава спасение. :smir:
Надјавам се да ми простите, че се намесвам, но според мен в този момент Македонија може да разчита изцјало само на източнија си с'сед.
Дај боже да получи подкрепа и от Русија, којато си в'звр'шта ролјата на един от световните лидери.
Г'рција и С'рбија биха искали, ако не се ос'штестви вековнијат им стремеж за обшта граница,
заштото Г'рција д'ржи Македонија икономически, а С'рбија ја контролира политически./
Не разделение, обединение ни трјабва. Заштото обединението означава спасение. :smir:
Ne mi se dopaga pisuvanjeto na bugarski jazik.Надјавам се да ми простите, че се намесвам, но според мен в този момент Македонија може да разчита изцјало само на източнија си с'сед.
Добре, ама темата си е такава - за б'дештето на Македонија и региона.Во воведов на темава ве замолив да не употребувате политички препукувања,ебаго.![]()
Еве ви пример за „Љубов кон Татковината“: http://noemon.blogspot.com/2007/11/averment-pro-se_24.htmlНајверојатно ќе да е дека всушност ние премногу си ја сакаме земјата,ама ги мразиме владателите кој владеат со неа и кој работат спротивно на нашите Македонски интереси,како да се платени за тоа.![]()
Turkey! Someone!
Nekoj da dojde i da ne prezeme. Se vide deka sami ne mozeme.
Еве ви пример за „Љубов кон Татковината“: http://noemon.blogspot.com/2007/11/averment-pro-se_24.html
Типов најверојатно никој не го плаќа...кој би плаќал ваква будала???
Тоа прототипот, чиј линк го постирав, се бави со прогрмирање нешто, некои архаични фонтови прави.Можеме и сами,ама колку сакаме,тоа е друго прашање.
Сигурно,јас,ти,тој,и уште многумина такви.:helou:
Тоа прототипот, чиј линк го постирав, се бави со прогрмирање нешто, некои архаични фонтови прави.
Дај нека видат правнициве по форумов, дали има основа јавно да се избламира „прототипов“ и нотарот кој заверил ваква будалаштина...