Мaкедонија - Исланд [ 20.01.2014 - 16.00 часот ]

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Каков ќе биде конечниот исход?

• Вкупно гласачи
    136
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
За малце како Малком ќе се убацев на темава со подршка за Исланд, за кои навивам покрај нашата репрезентација. Ама реално ќе не згазат, се надевам од нашите само дека ќе бидат борбени и покрај резултатот. Не ме нервираат ни головите разлика, ни детските провокации на Ставрогин, ни противничките навивачи, колку што ме нервира нежртвуваноста на ракометарите. Ако губиш, гледај да изгубиш машки бе, не како педерче да си седнеш на клупа да плачеш.
Проблем е што не се практикува постојано агресивност,пресинг ... дали имаш забележано,поготов одбраната како ти одбранува , постојано форсира 6-0 ,наместо 5-1 која даде многу резултати , еден наш играч избацен пред противниците и си игра мајтап со нив , колку да им растура напад ....
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 01:29 ---
Знајш кој е Цревото ???
Сигурно не тој од твојата слика , Мадинго .... :X3:

Проблем е што не се практикува постојано агресивност,пресинг ... дали имаш забележано,поготов одбраната како ти одбранува , постојано форсира 6-0 ,наместо 5-1 која даде многу резултати , еден наш играч избацен пред противниците и си игра мајтап со нив , колку да им растура напад ....
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 01:29 ---

Сигурно не тој од твојата слика , Мадинго .... :X3:

Па толку разбираш и имаш гледано ракомет односно македонска ракометна репрезентација

Анализиве на Цревото, како што го викате вие битолчани :), ги гледам како мало дете кога слуша приказна, е со такво внимание.:D
Секоја му чест како објаснува, многу лаички, да може секој да сфати. :cuc:

Ви кажав пред Унгарија оти лавот не е ранет и нормално не беше во најдобро светло на тој меч. Сеа е ранет и има да растури!

Лаф,риба,пирана...
Ке ги збуниш људи брат, ке чекаф на Анимал Планет да почне утакмица:ROFLMAO:

Мене ништо не ми вика дека нешто ке се деси, или риба ке се мрести или лаф ке се обеси,продавам кеси,цена поволна

Знам дека ја мразите бабичкава, но јас им носев среќа на Рома додека го ставав клипов...

Така да време е да заживее Симо!!!

Подршка и денес за ракометарите со песната

Ел Нињо треба да ги отвара темите, кога ја прочитав анкетата се засркнав од кафето...:pos:

Што се однесува до утакмицата, мислам дека Исланд се прејјаки за нас моментално. Едноставно то је то. Само нека не ме нервираат со глупава одбрана и 5 одбрани цел натпревар, збор нема да речам... :)

П.С Гласав за ранетиот лав, пошто поубаво звучи.:icon_lol:

Сегашноста е на Македонија ....

Ајт за арно :)

Си требал и легенда за анкетата да ставиш во воведниот пост :pos:

П.С. Веќе ако не победуваат нека се испотат за тоа. Да не примаме лесни голови. Ако ни дава гол нека биде од пенал или под фаул, нека се помачи малку, да го боли малку. Да не им се дадат веќе предадени.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom