Мaкедонија - Исланд [ 20.01.2014 - 16.00 часот ]

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Каков ќе биде конечниот исход?

• Вкупно гласачи
    136
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Lazarov ke igra kako sto gledam ili?

и тој човек толку се деморализираше по три утнати седмерци со унгарците...мора да игра нема чаре...со кој со митков..и кататрофа после ќе се деси

Сонцето ќе го стопи мразот :sneaky:

СО ИСЛАНД АКО НЕ ТЕПААТ СРАМОТА ЗНАЧИ...

Вакво мислење од нигде негде кога ќе се појави...
По која основа е срамота? Си ги гледал Исланд како играат? Знаеш како сме поминувале во минатото со нив?
Не се непобедливи, ама воопшто не се репрезентација од која е срамно да изгубиш.
За мене, во спорт никогаш не е срам ако изгубиш од тој што е подобар во натпреварот.
Ќе видиме како ќе играат, па после да донесуваме заклучоци, може?

шо бе губиме...победуваме...види бе песимисти...цццц...да се поправам веднаш зашто Crazy in love се бунеше

Иако шансите за победа се мали
Им посакувам многу среќа на нашите борци :)

Исланд предизвика скандал на ЕП во Данска

-Исланд е како нацистите од 1938-ма. Да ги заколеме Австријците!.:facepalm:

Во суштина тоа што го кажал не е смешно, ама мене ми е смешна логиката. Како може од сите можни споредби, метафори и останати хиперболизирања нормални во моменти на радост и еуфорија на некој да му текне на нацисти и колежи и такви глупави работи....:facepalm:

Само да не се разбрани голманот на Исланд .

Со оглед на искуството во досегашниот дел од првенството, тоа е речиси невозможна мисија. Али секогаш може да се надеваме...:icon_lol:
Голманиве на првенствово што бранеа против нас одбранија највеќе зицери у нивна кариера...:icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom