Македонија доби статус кандидат за член на ЕУ!

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Аирлија нека ни е.
Ваљда ова ќе биде вејк ап кол за нашите политичари да почнат вистински да работат нешто.

ај со срека нека е за потаму ке видиме

Narodot rekol:
-TOA SHTO NE SE PRCILO,NE SE KOZI-
Epa,so sreka neka e "PRCENJETO" epa,Makedonce.:)

Garfield напиша:
Concrete, еднаш, ама барем еднаш мајку му стара речи ЧЕСТИТО место само да шириш негативни мисли и дефетизам. Аман.

Garfilde,mrzliv macoru...izgleda ne se razbirame...ne samo da mi e drago deka Makedonija e KANDIDAT (vidi znacenje i na Ruski) tuku mislam deka se otvara prostor NIE PAMET DA PRODAVAME ( normalno posle SLO, CRO i ostanati!!!!) kako da ne ja RASTURAT EU , kako pocnale :):):)!!!

FALA BOGU znaci imalo nekaj visha sila cim mozea zemji kako romanija ili bugarija da vlezat zasto ne i nie.AMA dojde i toj den lelele sea grcive teska rabota ama ce ostavam vremeto da pokaze

Cestito neka vie Makedonci kade i da ste!!!!

Makedonija - EU 1-1

Тие што се претплатници на Мобимак забележав дека од 14 часот денес до 14.30 место МКД-МОБИМАК на мобилните пишуваше ВИ ГО ЧЕСТИТАМЕ КАНДИДАТСКИОТ СТАТУС!:wink: :wink: :wink:

Абе ај добивме статус, ама што к*р се перчи СДСМ, во Битолскиот штаб акнале звучници, пуштиле до даске музика, демек види ние шо напрајвме.

Разбирам сите дека се среќни, супер можда и ние ке влеземе во ЕУ, ама до тогаш има уште многу труд.

П.С. Многу ме изнервира тоа музиката пред штабот. Ми заличи на едни дамнешни времиња, кога партијата си земаше заслуги за се. :pop:

А луѓето кои стварно се одговорни за ова и кои не претставуваат во најдобро светло (уметници, некои невладини, бизнисмени, иселеници) не мора. Битна е партијата. Локалните фекалии.

еј сме влегле у европа, бе!!

сега дознав у пичку матер

ама надвор уште врне снег :raz:

Честито нека ни е.
Ама финта е што треба да се работи, не да се слави :)
Помислете само колку години е Турција во состојба на кандидат :)
Ништо фајда нема да видиме од тоа ако работите самите внатре не си ги средиме.
Ќе треба да се потсети власта за процентот на вработените, мито, корупција... :icon_lol: Нека им биде тоа шамар за пијанствата што ќе ги имаат овие денови.

humanoid напиша:
Честито нека ни е.
Ама финта е што треба да се работи, не да се слави :)
Помислете само колку години е Турција во состојба на кандидат :)
..................................................................................................... Нека им биде тоа шамар за пијанствата што ќе ги имаат овие денови.

Ostavi gi neka se napijat...znaes kako e : bolje biti pijan , nego sta...ne..ne .... BIVSI!!!!:):)!
Duri sega narod ke se osvesti pa ke se prasa edno sabajle : KAJ BE.... U KOJA TOA P......MAJCINA ZIVEAM JAS?????

Леле Бучко на пресов (или што беше) насмеан до уши беше, ко да му паднало бинго. Гарант потајно си мисли дека ем ќе го има во историја на македонија, ем пари во некоја швајцарска банка од зделки во четири очи. Ко детенце што го скокоткаат.:pos:

cYb3rc0re напиша:
Леле Бучко на пресов (или што беше) насмеан до уши беше, ко да му паднало бинго. Гарант потајно си мисли дека ем ќе го има во историја на македонија, ем пари во некоја швајцарска банка од зделки во четири очи. Ко детенце што го скокоткаат.:pos:
ѓ

Аман бе човек се разболе. Не гледаш темава е за кандидатскиот статус на Македонија. Не е за Бучко. Остави малце политика. Радувај се.
Кафеаните ќе работеле без ограничено работно време. Иди напиј се некаде.
Не ми руши филм со Бучко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom