Македонија - Данска [21.01.2012 - 18:15 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да му ебам се на тој што одлучи во второ полувреме да не се игра фластер на Хансен.
ПА 10 ГОЛА НИ ДАДЕ БЕ НЕНОРМАЛНИ ЕДНИ!!!!!!!!!!!!!

Немојте да сте мрчеле за ракометарите. Не е Данска Сан Марино или друга маалска репрезентација па ќе остави да и седиме на +6. Си имаат селектор кој ќе им каже каде грешат ќе променат игра и ќе се вратат, нешто што ние очигледно немаме. Игравме со втората репрезентација во светот, им се држевме до последно. Тој Шпанецот дома со кола од брза помош да се врати. Смрдеж еден цигански.

Тоа е тоа идеме нагоре и лош збор да не чујам за ракометарите. Барем игравме до последно!

Еднаш, значи само еднаш во животов би сакал да имаме среќа. Мислам дека стварно не барам многу:tapp:

Шундовски пак ставај го Митков,нека дреме на клупа волот Јоновски цццц... и овој ти бил селектор оффффф....

тоа е тоа самите сме си криви се ради менталитет психички сме слаби кај се дозволува од плус 6 на -3 башка слаб тренер од се помалце а иначе играчки сме боље и од Шведска и од Германија и од Данска

Јас незнам која постава играше на почеток на второ полувреме со ниедна упатена топка према пикер..кога првиот дел така го добивме?!!?Лазаров се упали во клучен момент-ја врати психолошката предност на 2-3 минути пред крај мегутоа каква неорганизираност на одбраната и особено последните 5 секунди...да примиш гол во последни 5 секунди ти е исто како да немаш воопшто одбрана.Пребрзо мислеа дека заврши натпреварот нерешено и стига казната одма.Леле луѓе вријам ако ми верувате ќе пукнам од мака.....

Несреќен пораз нема што да правиме штета што не земаме бодови а ебено ги заслуживме.
Публиката ме изреволтира многу, што убаво на почетокот свирежи за време на секоја акција на Данците и песна кога напаѓавме ние, потоа кога почнавме да губиме и кога најмногу фалеше нивната поддршка ШТАМА.

Ако може некој да излезе со калкулации што и како понатаму, дали ги имаме, кои ни се шансите и слично?
Кармата ќе се врати, несреќно загубивме натпревар, со многу среќа ќе одиме понатаму !

Ни се случи СПОРТ затоа немојте да плукате по играчите и селекторот кои ги величевте пред два дена. Тоа е тоа идеме даље!
--- надополнето: 21 јануари 2012 во 19:54 ---
Ни се случи СПОРТ затоа немојте да плукате по играчите и селекторот кои ги величевте пред два дена. Тоа е тоа идеме даље!

Не ми кажувај и ти спорт и се нека оди во бестрага, ваков трењер е за на бесилка играчите се сонце, овој е за на голи оток!!! Па толку да се нема стратегија и осет за тајм аут или фластер, до трето колено да му наредам златна генерација ќе испуштиме заради некаков си трењер кој освен приказни незнае ништо друго да каже. Издржете...абе како издржете кажи како да издржат крв да му ебам неспособна!

Не ја затварајте темава остај те ја да се истрошиме.
Сите играчи беа на ниво секоја чест за дечките:cuc: Грешката е кај нашиот фаил селектор Шундо покер фејс. Кире совети дава боже овој како мивка некоја молчи. Еднаш не го видов да даде совет и некоја тактика да објасни. Ракометна федерацијо од која галаксија го телепортиравте :(

ОДИ СИ ШУНДО !!!!

Не ги браните бе, сами се криви! И во победа и пораз за Македонија ама ова не е пораз. Ова е неспособност!

И уште нешто да им соопштам на публиката.

СЕ НАВИВА И СЕ БОДРИ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА И КОГА ГУБИ ТАА.НЕ МОРА САМО КОГА Е АКТИВЕН РЕЗУЛТАТОТ ДА СЕ ПЕЕ И УРЛА.КРЕМЦИ ЕДНИ БОТОВСКИ,КОГА ИМ БЕШЕ НАЈПОТРЕБНО ВИЕ ГИ ПРЧЕВТЕ!

да им ебам матер на судиите срцето ми пукна мамето нивко германско да и го ебам веке немам живци да гледам ракомет секоја чест за лазаров посебно и македонската репрезентација.

Бесплатни часови по математика за шпанските судии да научат да бројат.

Несреќен пораз нема што да правиме штета што не земаме бодови а ебено ги заслуживме.
Публиката ме изреволтира многу, убаво на почетокот свирежи за време на секоја акција на Данците и песна кога напаѓавме ние, потоа кога почнавме да губиме и кога најмногу фалеше нивната поддршка ШТАМА.

Ако може некој да излезе со калкулации што и како понатаму, дали ги имаме, кои ни се шансите и слично?
Кармата ќе се врати, несреќно загубивме натпревар, со многу среќа ќе одиме понатаму !

Јас незнам која постава играше на почеток на второ полувреме со ниедна упатена топка према пикер..кога првиот дел така го добивме?!!?Лазаров се упали во клучен момент-ја врати психолошката предност на 2-3 минути пред крај мегутоа каква неорганизираност на одбраната и особено последните 5 секунди...да примиш гол во последни 5 секунди ти е исто како да немаш воопшто одбрана.Пребрзо мислеа дека заврши натпреварот нерешено и стига казната одма.Леле луѓе вријам ако ми верувате ќе пукнам од мака.....

Еднаш, значи само еднаш во животов би сакал да имаме среќа. Мислам дека стварно не барам многу:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom