ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.971
- Поени од реакции
- 57.779
Meanwhile on Facebook

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
во 16и 15 е утакмицава а не во 18и15
Само да не се залетуваме.
Да земеме пример од Полска, прво полувреме нека не водат, ама второ мамето да му го расплачиме. Е сеа ако прво не водат, а второ ги добиеме.. некој нема да преживее.
Но, Данска е за неколку класи подобра во моментот и од Чешка, Германија, па и Шведска. Тоа не треба да се заборави.
Еј, баш и на мене ми текна тој момент. Знам, пред натпреварот, сите ја отпишаа Македонија, дури и најголемите оптимисти, ама затоа орото и Македонско девојче беа бесценети моменти. Тогаш имав околу 9 години и се уште го паметам тој момент, ми се врежа во спомените, како вчера да беше...![]()
Sada svi po karte za arenu!... nemoj da nas nadjacaju ovi makedonci, ko kineza ih ima jbt....!
Од нивен форум![]()
Кој?Sada svi po karte za arenu!... nemoj da nas nadjacaju ovi makedonci, ko kineza ih ima jbt....!
Од нивен форум![]()
Како и да е, што е тука е, мора да се оди на нешто повеќе во вториот круг. Кога вака се гледа, да, изводливи се 3 победи од квалитативен поглед на противниците, можеме да се носиме со секого. Но кога тука ќе се земат повеќе фактори, како тоа дека никоја селекција досега на првенството не покажа континуитет, заморот си го прави своето кога играте 6 натпревари во рок од 12 дена, навистина е тешко да се верува во 3 триумфи. Но не е и невозможно, само мене повеќе ме плаши менталитетот на момците кој ќе се задоволат со борба за пласман од 5то до 10то место наместо да одат на 1/2 финале на буквално СВОЈ ТЕРЕН!