Македонија А Супер-лига

• Креатор на темата Креатор на темата Tise_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
дека сум баниран, и тешко можи да се најдиме, зато сакам да се одложат натпреварите, АКО МОЖИ! ако не пишете шо сакате...

Поздрав од Зеленобел ! ! !

Зеленобел-Ричи 1-2 (моја победа)
Јас конечно изиграв со зеленобел. Се смилува да се уклучи, ама затоа џемоаце нигде го нема. Се уклучи на пола саат и пак го нема.
Ги чекам веќе 3 дена. Нека пишат организаторите што сакаат, ама мислам дека треба службено да ми ја пишат 3 бода за мене, зашто џемоаце не ни побара на форум да се одложи утакмицата. Ќе бидам уклучен уште малце и толку од мене.

vo pravo e riste mnogu malce se uklucuvav imav mnogu obvrski ako moze da mi se odlozat do petok ke gi izigram mi ostanaa so riste olitea i zelenobel,ako ne sto e toa e

vo pravo e riste mnogu malce se uklucuvav imav mnogu obvrski ako moze da mi se odlozat do petok ke gi izigram mi ostanaa so riste olitea i zelenobel,ako ne sto e toa e

Ако дозволат организаторите, јас имам време за да изиграме со џемоаце. Само нека потврдат за да знаеме да се договориме за термин.

Ајде пошто повеќе членови бараат одложување, натпреварите можат да се одиграат најкасно до среда 23.00. ОВА Е ПОСЛЕДНО ОДЛАГАЊЕ.

Џемоаце те чекам вечер да изиграме, или ако не можеш пиши термин кога ќе можеш.

aјде даме и џемоаце да изиграме

riste ajde ke bidam uklucen sea so olitea ke izigram

Друже многу касно се уклучуваш. Па нема јас да спијам на интернет и да те чекам тебе. Кажи термин во некое нормално време. Сега сум слободен до 20.00. Пиши кога ти одговара или после фудбалот можеме да изиграме. Имаме рок до утре. Затоа кажувај:uvo:

Kaжете му залено-белиот дека утре од 2 до 6 сум слободен да го изиграме мечот.

Друже многу касно се уклучуваш. Па нема јас да спијам на интернет и да те чекам тебе. Кажи термин во некое нормално време. Сега сум слободен до 20.00. Пиши кога ти одговара или после фудбалот можеме да изиграме. Имаме рок до утре. Затоа кажувај:uvo:

ajde ukluci se

dzemoace напиша:

ako ne vecer posle 23 bidi uklucen

kazete mu na zelenobel da se ukluci vecer posle 23

Ричи-Џемоаце 4-1 (моја победа), пишете 3 бода плус :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom