Македонци во Русија

• Креатор на темата Креатор на темата MitkicMK
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 декември 2014
Мислења
36
Поени од реакции
77
Темава ја отварам со надеж дека ќе најдам некој на форумов што живее во Русија (без разлика кој град)

Останете си таму. Да било добро немало русите да бегаат

Веројатноста да напише некој што во моментов се наоѓа во Русија е баш голема :cuc:
Таму баш некој чита форуми од Македонија.

Супер е во Русија бе, сега ако си во многу голем град како Москва, тежок е животот таму, во Санкт Петерсбург е убаво. Не сум бил, туку нет. другарче кои моментално учи во Санкт Петерсбург и кажува како е.

Супер е во Русија бе, сега ако си во многу голем град како Москва, тежок е животот таму, во Санкт Петерсбург е убаво. Не сум бил, туку нет. другарче кои моментално учи во Санкт Петерсбург и кажува како е.

Изгледа другар ти си ги пие редовно апчињата.

Би ве замолил да не гледате многу американски филмови... гледам ви го испрале мозокот :P
И уште една молба... темава нека не бега, прочитајте го првиот пост и придржувајте се до него.

Не ми збори за Русија.

Никој не ти збори за Русија, туку ти самиот своеволно се закачи на темава и коментираш оф-топик.

Доколку си бил во Русија или познаваш некој Македонец кој живее(л), студира(л) или работи/работел во Русија, добредојден си да оставиш коментар, а во спротивно, воопшто не ја читај темава и воопшто не коментирај на темава.

Отиде веке ?
Ок ! Сконцентрирај се на себе , ке ти помине првиот бран на носталгија , батали македонци .
Од мое богато искуство на почетоци во други земји , најлош избор е да имаш замљак до тебе , сите други повеке ке ти помогнат отколку нашиве .
Затоа "уздај се у се и у свое кљусе ".
Да беше на југ ( Сочи , Краснодар ....) ке побаравме некого ама претпоставувам Москва си а таму не знам никого !

Отиде веке ?
Ок ! Сконцентрирај се на себе , ке ти помине првиот бран на носталгија , батали македонци .
Од мое богато искуство на почетоци во други земји , најлош избор е да имаш замљак до тебе , сите други повеке ке ти помогнат отколку нашиве .
!

ајде бе, кој се тие другите што ке ти помогнат жити мајка ? Дај кажи молим те, хитно ми треба помош да знам на кој да им се обратам.

дали некој има што живее и работи во санк петербург или околината???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom