Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е што секогаш им давам безброј шанси на луѓе кои не заслужуваат и не вредат ниту да ги погледнеш.
Мака ми е што истите тие луѓе научиле дека може да те користат и воопште не ги интересира дали ќе те повредат.
Мака ми е што не учам од грешките и ви дозволувам да ми ги правите и кажувате сите тие грозни работи по не знам кој пат.
Значи, мака ми е од пијавици!

мака ми е.... мака ми е од глупата настинка шо ме фати сред лето. мака ми е од кашлањето по цел ден. мака ми е шо неможам да се напијам вода/сок/пиво ко чоек. мака ми е... и нема шо да прам, освен да си легнам.

^^ мака ми е после напорен ден да седам сам и да се налевам си пиво. Пошто домакините не сакаат, морам и сам понекад.

Мака ми е шо таа додека ме сакаше ја си го ладев...е сеа кога јас са сакам највеќе на свет она ме МРАЗИ...најгрд филинг верујте...

Мака ми е од вонредна и непланирана работа се изместив цел. Сега седам уморен и ненаспан. Ми се спие и во исто време не ми се спие. Само седам пред компјутер и непраам ништо, само зјапам во монитор и губам време. Грдо се осеќам.

Мака ми е што времево е за уживање, а јас морам да завршам куп работи :motor:

Не е природно нема шанси колку сака нека има ураниум во планинана. Тоа не е дело на природата, јас знам што е дело на природата храната што ја јадеме водата што ја пиеме, ние сме деца на планетава земја и природата обезбедува за нас, таа не е нашиот убиец :(.
Имаме епидемија на рак и тумори, и тоа е пoради тоа што не трујат со радиоктивност повеќе од сигурен сум во тоа, и тие тоа што го прават не се луѓе, можеби одат зборуваат и се однесуваат како луѓе ама нема ништо човечко во нив. Се плашите од мене вие мали мизерни чудовишта, доооооооооообро јас ви најголемиот кошмар, јас сум чудвиштето на чудовиштата :(.
Го правам ова за тебе, за мене за сите други, го острам мојот меч за со него да го заколам змејот, да ја земам неговата глава како трофеј и ја ставам на влезната врата од мојата куќа затоа што тоа е неговата судбина.

Мака ми е ! Чекам резултати од мојот последен испит од студирањето!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom