Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е од кичерајов кој се сервира по кафичи за викенди кога ти се излегува, а неможеш да го направиш тоа поради фактот дека токму вечерта тeзгарат кичераите, дебилите и незнам уште со какви пофални зборови да ги наречам.
Мака ми е што ниедна наша телевизија нема нормална програма, што кога и да сакаш да потрошиш дел од твоето време пред телевизор неможеш да го направиш оти едукацијата почнува со најглупите квизови на свет, па преку најцрните сценарија на вести да завршува со ретардирани шоуа, турски, индиски и шпански серии, а за крај добиваш стари филмови извртени минимум 10-15 пати.
И мака ми е што поважни им се токму турските, индиските и шпанските серии од најважната споредна работа во светот фудбалот, па наместо да следам Македонска репрезентација, Премиер лига, Бундес... јас морам да се задоволам со стримови, а на телевизор ќе идат Ѓумуш, Бандини, Шехерезад, Долина на волците...

Мака ми е од лицемери и дволични луѓе. Но кој ме прашува мене? :toe:

Мака ми е што не ја искористив првобитната шанса да ги покажам своите вредности, и сега ќе треба да чекам за нова... Мака ми е што не успеав вистински да покажам колку ја сакам М. В. и на што се' сум спремен за неа... Мака ми е што можеби ќе треба да мине предолго време, за допрва да го покажам тоа. Мака ми е што сум дел од едно ново секојдневие, кога веќе толку многу го сакав и ме исполнуваше старото. Мака ми е од тоа што бев ЈАС во некои ситуации... Но за крај, ќе ми биде мака ако со тек на време не успее да го согледа она што ќе се обидам да и' го докажам.

Мака ми е да , (цитат од Балашевич), „ ... силом стекнем неког ком чу фалити ... “

Мака ми е од луѓево.За ништо не ги бива!
Да беа сите луѓе како мене светов би бил подобро место!

Мака ми е од нашава џандарска држава.:toe:

Мака ми е зошто вчера малце поише испив :cug:

Мака ми е шо у нашава држава ништо не работи како шо треба и шо администрацијата е на нула нуво, море и у минус оди. И најмногу ми е мака шо пасошот не ми излезе на време, а уште повеќе ми е мака шо дома си го проседов цело лето (и еден месец у болница на пракса). Е затоа ми е мака!

Мака ми е од материјализмот и површноста на општеството во кое живеам. Јас дефинитивно не припаѓам овде. Припаѓам во некоја тинејџерска лимонада. Да, лигави филмови, но имаат повеќе длабочина од 90 посто од луѓето на кои налетувам во последниов период. Не можам повеќе да издржам. Навистина некогаш посакувам мојот живот да е филм.
Мака ми е... мака ми е.... што сум пред нервен слом.

Мака ми е ... колку повеќе се обидуваш да дадеш, толку повеќе ти се одзема. И на крај никој не те сфаќа. Најмногу од се` мака ми е што не можеш никому да веруваш на денешно време. :(

Мака ми е што те нема :nesvest:
Мака ми е што сум стјупид ту белиив ин ју :toe::zid:

muka mi e bidejki sakam da imam uspesna i dolga vrska so devojkata a potoa da sledi brak so nea

--- надополнето ---

isto taka muka mi e bidejki nemam najdobar drugar, muka mi e bidejki samo parite denes se cenat,muka mi e bidejki moram ucam,muka mi e bidejki ne znam sto sakam da rabotam

Мака ми е што се правам да го задоволам мојот сакан, ама изгледа тоа некако не ми оди. Мака ми е што не ми верува, да има причина па да не ми верува... Мака ми е од се ... Само едно знам добрите девојки се секогаш лоши, а лошите девојки се добри. Луѓе ценете го она што го имате, зашто на крајот ќе се каете.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom