Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е се надевам цел ден дека ке ме викнат на кафе и.......... и не ми се јавија , дали ме заборави, а?
Е мака ми е што ми рече дека ке се видиме денес ако немаше таква намера , а?
а?:tapp:

Немој да се плашиш ми вели, се насмеав. Еј се смеам на стравот како емоција.
Последниот пат кога пишував на темава ти пишав друже дека често те сонувам, ама ни гробот не знам кај ти е, па ниту свеќа ти имам запалено.
Гробот сеуште не знам кај ти е, ама свеќа ти запалив во црквата.
Те нема во последно време во моите соништа.
Ајде те чекам вечер кога ќе заспијам да те видам. Ако се бунам дека ќе дехидрирам во сон од солзите мои кои што течат, искрено не ми пречи, се додека сме среќни јас и ти во тој сон.
Дојди ќе играме покрај бандера со скокалина како кога бевме деца, јас, ти другите сите. Ќе ти дозволам да ме победиш, на никој друг нема да му го дозволам тоа само тебе.
Ако сакаш ќе играме и баскет, ќе бидам малку понастрана од кошот, затоа што од мене нема да можиш топка да дофатиш. Само немој фудбал, знаеш дека сум тапа за фудбал.
План, мижитатара што сакаш само дојди вечер.
Моите најомилени игри ги оставам за последни партизани и германци, или каубојци и индијанци. Ќе играме со дрвени или пластични пушки, а не со вистински... :(

мака ми е од страв, чекање, неизвесност, една недела по друга што поминува во чекање и ништо друго. I want my life back! мака ми е од се ова. сакам што побрзо да заврши, среќно се разбира и што поедноставно. којзнае што ќе биде... мака ми е од се веќе. уште толку многу допрва ме чека и морам да го издржам. собирам сили... а преку глава ми е од трпење, ќутење, играње алаш-вериш со животот, од ај ќе помине, па ајде бре више нека помине! немам веќе нерви. дајте ми што ми треба, да си завршам работа и да ги пуштам сите на раат, да си го средам јас моето :smir:

Мака ми е што некои членови на форумов пишуваат латиница. Абе златна кирилица вие по латиницана сте се затрчале :vozbud:

Мака ми е бе! :) Што не ми се учи, а не е дека е тешко....
И мака ми е што неможам да го гледам секој ден :)

Мака ми е до луѓе кои никако да започнат иницијатива за што било...

Мака ми е од се. И од учење,и од него,шо не преземат нишо,и од мене,шо и јас не преземам нишо,и од то шо не знајме убо да си го поминиме времево,а сме во најубајте години.

Мака ми е од глупово грдо школо... и Рилкова фала богу... а у пм уште 3 месеца ( ако се 3 ) и крај.

Најверојатно нема да има крај :nenene::nesum:

Мака ми е коа слушам како се жалат од Рилкова :D

Мака ми е од тоа некој да ми кажува, што да правам, како и зошто. Вие кажувајте си слободно, ама сигурно нема да ве послушам. Како може луѓево да бидат толку ограничени божееее, буквалисти и после ја сум била ситничарка.
Мака ми е....ептен

и мене ми е ногоо тешко,ного го сакам а он се занесува мале на нерви ми оде.
се права важен ми вика он последен пат те питам сакаш или не сакаш да одаме а јас незнам шо да праам и менам темата,па тој се љути ...
сега му сум љута го мразаааам несакам да го запознаам
а ного ми фалеее!!!
мислам дека нема да се загледам у друго дете ако сум насмеана само јас знам како ми е :(
нема ден да не помислам на него и да сакам да е со мене мислам ке се разболам така никој пат не ми сеее случувало

незнам шо сакам до сега знајаах дек кога и да сакам ке сме заедно ама саа сумњам у тава.сакам да сум со него ама не сакам да знаат сите сакам да го гушнам ми треба ногооо

шо да праам,ќе полудеем без него на излеване ми е досадно гледам шо поскоро да си одам дома надевајки се дека ке е на chat и ке знам за него шо права дали чувствува нешто спрема мене.

искрено доволно ми е коо ке ми каже дека ме сака и исчезне од мојоо живот...мака ми ееееее!!! за се .

тава не сум му го кажала ного време сакам да го знае ТЕ САКАМ НОГОО

Мака ми е од расправање во друштво. Или ќе го решиме или на оној што му смеќава нека си оди.:nesum:

мака ми е...многу ми е лошо...се ми се превртува во стомакот...
веќе неможам да издржам, мора да преземам нешто во врска со ова, неможам да седам и да ќутам, да толерирам такво однесување...па луѓе сме, имаме права...

лошо ми е...изгледа печуркине што ги јадев беа расипани....:)

Се ми е смачено!Мака ми е шо морат да се десит то а јас не сум ни малку крива.Сигурна сум дек немат да е така страшно ама сепак јас пола година ќе поминам мислејќи шо ќе е како ќе е...мака ми е шо неам гз да ги откачам, за конечно да го живеам животов како сакам...мака ми е шо не сум сигурна во себе и не знам кој шо осеќат за мене, пошо да беше само за тие два збора, секој мојт да ги кажит, а да не го мислит то.Дека е до тебе не мојш да ме убедиш пошо да беше до тебе со сите така ќе се понашаше.Добро ај не е битно изглеа џабе се мачам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom