D
devojcence
Гостин
maka mi e sto se muskite takvi prosti i rasipani i sto neznaaat da bidat normalni i da cenat i sakaat iskreno.maka mi e od tebe.a najmnogu od sebe .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мака ми е што најблиските ме сфаќаат здраво за готово и што мислат дека и јас немам некои желби.
Па добро бе мајку му...јас колку што знам кога ќе се договориме едно треба да си остане така,а не вие по вашите потреби да си мењате ,а знаете дека сум болна.
Седев чекав да ми се јавите,одвај чекав да излезам од дома,за што...да дознаам дека вас ве мрзело да се јавите и сте си отишле на кафе..и уште по домофон и викате на Анета ајде дојдете ние ќе бидеме таму и таму..
Алоо на што личам јас..на човек кој исполнува порачки..ви личам како да сум на дугме?
Ова не е првпат и не се лутам за глупост...мене ме повредува...
Да,скапав од досада дома,бев најосамениот створ што постоеше вечерва, седев како идиот,место да идам на кафе и да се смеам...ама нема врска...имам принципи во животов кои нема да ги погазам..и наречете ме будала,идиот,ама преку глава ми е да бидам последната дупка во флејтата.