Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
maka mi e sto se muskite takvi prosti i rasipani i sto neznaaat da bidat normalni i da cenat i sakaat iskreno.maka mi e od tebe.a najmnogu od sebe .

Maka mi e sto vo posledno vreme mi e maka od se`.
Samo mi e strav da ne bidam najredovna na temava:)..

Мака ми е... да живеам, мака ми е од тебе, мака ми е од него, мака ми е од цел свет, мака ми е од самата себе! Само мене можат да ми се случат вакви работи....:toe:

мака. ох, мака. мака ми е шо неможам да заспијам. мака. тралалала, мака.
несоница ме дрма. мака.
има некој/а за чет? м? нека пише пп =)

Мака ми е што сум далеку од старите пријателства,и мака ми е што не можам да најдам нови,ама вистински.

Мака ми е што најблиските ме сфаќаат здраво за готово и што мислат дека и јас немам некои желби.
Па добро бе мајку му...јас колку што знам кога ќе се договориме едно треба да си остане така,а не вие по вашите потреби да си мењате ,а знаете дека сум болна.
Седев чекав да ми се јавите,одвај чекав да излезам од дома,за што...да дознаам дека вас ве мрзело да се јавите и сте си отишле на кафе..и уште по домофон и викате на Анета ајде дојдете ние ќе бидеме таму и таму..
Алоо на што личам јас..на човек кој исполнува порачки..ви личам како да сум на дугме?
Ова не е првпат и не се лутам за глупост...мене ме повредува...
Да,скапав од досада дома,бев најосамениот створ што постоеше вечерва, седев како идиот,место да идам на кафе и да се смеам...ама нема врска...имам принципи во животов кои нема да ги погазам..и наречете ме будала,идиот,ама преку глава ми е да бидам последната дупка во флејтата.

Барем имаш некој кој ти го исполнува животот, се нервраш, па се радуваш, па пиеш кафе, па се шеткаш, па си лута, па си повредена, па се скараш, па простуваш, па се извинуваш... ... итд..итд све што носи пријателството, животот со луѓето...знам

но јас тоа го изгубив... немам ништо.. Н.И.Ш.Т.О... се прашувам дали воопшто сум го имала... и веќе 2 години не знам каде е проблемот?.. болно е... многу е болно... не му посакувам никому да остане сам и осамен на светот!

Ми е тешко и ме боли душата кога мислам на тебе, секој ден...
Сакам да те гушнам, ама не можам... не можам од тебе да оздравам, светот мој - минус тебе во него... зар некој може да те замени?! Не, не може...
ak.gif

Многу ми е мака...
ac.gif

Тато поднеси развод...
ee.gif

Ќе ме спасиш...

мака ми е што најдобрата другарка е далеку од мене и нема кој да ме сослуша
мака ми е што скоро сите мислат само како да искористат и не мислат на последиците од делата што ги прават
мака ми е веќе од мување(сакам врска)
мака ми е што јас можам сите да ги сослушувам и да им давам совети а кога јас ке се најдам на нивно место нема никој кој би го направил тоа за мене
мака ми е што морам да чекам да го направи првиот чекор не се издржува
мака ми е што на моменти се грижи а во други моменти тотално игнорира!!
мака ми е од најблиските!Ми идат на живци го знаат тоа и и покрај тоа пак си продолжуваат со своето..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom