Маички со натписи

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Имам мајца пишува I am not cheap But I am on special this week :pos2: .Имам и уште една пишува Love Music School.Обожавам маички со натписи.

Имаш ваква дома?Од кај ја набави жими се?Ѕверска е.

Има кај дебар маало една продавничка со печатени маици и има многу ѕверски од таму ми е идеата, ама немаше вакви потрошени беа, а да ти ја испринтаат 600 денари и си ја напраив дома на обична маичка со бои за текстил. Мислев дека многу аматерски ќе испадне, ама добро испадна, исто ко на сликава:)

--- надополнето ---

Дали некој може да ми помогне, ме интересира каде можам да најдам маички со натписи од некои рок бендови, и цена? Фала однапред.

имаш и во Елит горе у гтц на 3ти спрат коа ќе влезеш десно на тезгите. Мислам дека се поефтини од тие што се у инфлуенс, 500 денари се.

Why--shorts-L.jpg

Е ваква имам само црвена мене ми е баш супер и на школо имам одено со неа за вас незнам :)
Имам две со Скарфејс некој натписи и слики,една од Амстердам Red light district со 3 пози на неа... и една ''Lets talk about sex baby'' и таа е многу добра можно е и некој други да ми се наваѓат ама не ги носам другите често.

Сакам сеа ваква да си напраам :)

37330_136706956346674_1000002211273.jpg

Вистина во Рамстор печатат натписи на маици за 350 денари?

Има кај зелено пазарче позади автобуската во големата зграда кај што прават клучеви,
принтаат и маици за 400 денари со ваша маица, во боја, А4 формат слика, а плус 200ден се доплаќа ако немате маица, колку што видов добар принт испаѓа, па ќе носам кај да е да си принтам нешто :kajg:

750.jpg

150lll.jpg

80434.jpg

Направено македонското знаме од пиперки и во средина патлиџан асоцира на Македонски ајвар

2102.jpg

Every time he has an idea we get into trouble

132789.jpg

LET'S F CK
all i need "U" ххахахаха

117042.jpg

Adihash

На вакви маици немоеш крај да им најдеш, мн ги има :)

Јапонците као и обично се чекор понапред-
Оригинални маици со интерактивни елементи проектирани од Noto-Fusai.

awadate_detail1.jpg

awadate_m2.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom