Маички со натписи

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Кај за една мајца е
- 350 денари (мајца и штампа на сито од 2 страни )

За 10 мајци е
-180 денари (мајца и штампа на сито од 2 страни)

А вие сте?

Ах во куманово... Не ми се исплати до таму за 2-3 маици.

А за овие кај студентски другар рече ке принтал па ќе видиме квалитетот.

Najdobrata maica sto sum ja kupil pored taa na koja mi pisuva "Buy this man a beer" e "if you can read this the bitch fell off"....napisano na grb.Zamisli kako me gledaat na semafor koga sum na motor....:)

:vozbud: иам една мајца,бела, а напред испринтан црн калашников, над него со големи букви АК-47, а под него нешо текст, to kill all mother fucker....таа ми е омилена... а ова за принтањево,ако најдете поефтино,може и таква да си напраам, да пишуе нешо по моја желба

Просечно идат 500-600 само треба да се најде некој квалитетни ,овие од студентски треба да бидат добри али ке видиме.

Леј гага реклами еј !! треба гратис една маичка да ми дадат :vozbud:

За ефтини пари може да си купиш специјална хартија од некоја повидна книжара (мислам дека е околу 70 до 100 денари еден лист) на листот принташ слика или натпис каков сакаш од компјутер и после само со пегла се прилепува на блузата....
Лесно, едноставно и што е најбитно убаво=)

За ефтини пари може да си купиш специјална хартија од некоја повидна книжара (мислам дека е околу 70 до 100 денари еден лист) на листот принташ слика или натпис каков сакаш од компјутер и после само со пегла се прилепува на блузата....
Лесно, едноставно и што е најбитно убаво=)

од кои книжарници и каква е таа „специјална“ хартија,Како да кажам како се вика?

Aко е тоа што мислам нема да трае повеќе од две перења ,али за 200 ден се исплати.

Пери носи :):):):) Имам со натписи многу такви од фирми му давааат на татко ми за мене од некои пријатели на иначе такви за ислегување со куси ракави копувам едно бојни//Lacoste се најдобри..

Незнам точно во која книжара, побарај во центар во тие поголеми што се, а иначе хартијата се вика ,,Трансвер,, али може и да незнаат вработените па кажи само хартија за принтање на блузи, а за тоа колку трае не сум информирана

Не верувам дека има у просветно дело ,пробај да побараш во тоа одма до витторија што е.

Тоа ти е одма спроти рамстор.

Edit:Ако земеш кажи каков е квалитетот.

убаво излегуваат од таја хартијата имаше другар направено ама од кај ја земаше незнам знам само 70-80 денари беше листот

i jas obozavam vakvi maicki so intersni natpisi no retko gi naogjam
a inaku najinteresna maica so sum ja imal mi bila so sledniov natpis:

SHU BI DU
@
SAMO MAJMUNCETO E POGOLEMO KOLKU CELIOT STOMAK
ZAKON E

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom