Маички со натписи

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
А може ли слики или само текст?

Сеуште не, би требало за ден-два. Ќе ве известам тука обавезно :)

Mене ми кажаа што сакаш тоа, само имале некој проблем со печатење на црна основа( црни маички) ќе се средело оваа недела.
На другарка ми сестра и си напраила од Pearl Jam, и ми рече што си сакал тоа можело!

Mене ми кажаа што сакаш тоа, само имале некој проблем со печатење на црна основа( црни маички) ќе се средело оваа недела.
На другарка ми сестра и си напраила од Pearl Jam, и ми рече што си сакал тоа можело!

Само уште да ми кажеш каде НАЈТОЧНО е тоа, како се вика продавницата и такви работи :smir:

Фала.

Пред киното е.:)

Taман. Само што сакам да е на црна маица. Ќе видам дали го попраиле багот, па да ми печатат нешто :)

Вака нешто сакам да ми напраат:

emkerkx2j0kf4orrlhnf.jpg

grzn8drsruf6wtfuftv6.jpg

Многу сум зелка, си нарачав една ебачка маичка од сајтов, ама по грешка место женска кликнав машка :pos:
Им пишав мејл да ги помолам да сменат, ако чита некој воопшто :kesa:

Ако не, сака некој момак од тука машка црна маица на која пишува I fuck like a girl? :pos:

Чисто сумњам... :drk:

Многу сум зелка, си нарачав една ебачка маичка од сајтов, ама по грешка место женска кликнав машка :pos:
Им пишав мејл да ги помолам да сменат, ако чита некој воопшто :kesa:

Ако не, сака некој момак од тука машка црна маица на која пишува I fuck like a girl? :pos:

Чисто сумњам... :drk:

Што ти фали со машка маичка бре?

Би сакал да си купам од овие што се Fuck Greece :smir:

Абе женска сакам, девој4е сум :pipi:

Епа ќе си ја взеш у чвор таму над мешето, таман ќе ти дојде. Или за поклон дај му ја на некој другар, или уште подобро, на некој твој бивши :pos:

Епа ќе си ја взеш у чвор таму над мешето, таман ќе ти дојде. Или за поклон дај му ја на некој другар, или уште подобро, на некој твој бивши :pos:
Ова би било болно, со оглед на натписот на маичката :pos:

Не сум ја зwобна. :pipi: Ама сеа веќе ако ми ја донесат до пред врата нема да ја вратам сигурно, ќе си ја чувам, може и ќе ја облечам некогаш, чисто ради скеч. :icon_lol:

А каде може да се најде од оние маичките на кои пишува, Маица за у град, маица за спиење итн. Хм?

Интересни се ваквите маички летово си земав од Охрид 400 денари на нејзе се наоѓа старото знаме и под неа пишува Македонија,иначе планирам да си купам маица на нејзе да го има воа подоле (имаше вакви во Охрид,али во Велес никако да најдам).

2585k6q.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom