Маички со натписи

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Член од
4 март 2008
Мислења
261
Поени од реакции
10
А може ли слики или само текст?

Сеуште не, би требало за ден-два. Ќе ве известам тука обавезно :)
Mене ми кажаа што сакаш тоа, само имале некој проблем со печатење на црна основа( црни маички) ќе се средело оваа недела.
На другарка ми сестра и си напраила од Pearl Jam, и ми рече што си сакал тоа можело!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Mене ми кажаа што сакаш тоа, само имале некој проблем со печатење на црна основа( црни маички) ќе се средело оваа недела.
На другарка ми сестра и си напраила од Pearl Jam, и ми рече што си сакал тоа можело!
Само уште да ми кажеш каде НАЈТОЧНО е тоа, како се вика продавницата и такви работи :smir:

Фала.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Многу сум зелка, си нарачав една ебачка маичка од сајтов, ама по грешка место женска кликнав машка :pos:
Им пишав мејл да ги помолам да сменат, ако чита некој воопшто :kesa:

Ако не, сака некој момак од тука машка црна маица на која пишува I fuck like a girl? :pos:

Чисто сумњам... :drk:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Многу сум зелка, си нарачав една ебачка маичка од сајтов, ама по грешка место женска кликнав машка :pos:
Им пишав мејл да ги помолам да сменат, ако чита некој воопшто :kesa:

Ако не, сака некој момак од тука машка црна маица на која пишува I fuck like a girl? :pos:

Чисто сумњам... :drk:
Што ти фали со машка маичка бре?

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.971
Поени од реакции
143
Би сакал да си купам од овие што се Fuck Greece :smir:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Абе женска сакам, девој4е сум :pipi:
Епа ќе си ја взеш у чвор таму над мешето, таман ќе ти дојде. Или за поклон дај му ја на некој другар, или уште подобро, на некој твој бивши :pos:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Епа ќе си ја взеш у чвор таму над мешето, таман ќе ти дојде. Или за поклон дај му ја на некој другар, или уште подобро, на некој твој бивши :pos:
Ова би било болно, со оглед на натписот на маичката :pos:

Не сум ја зwобна. :pipi: Ама сеа веќе ако ми ја донесат до пред врата нема да ја вратам сигурно, ќе си ја чувам, може и ќе ја облечам некогаш, чисто ради скеч. :icon_lol:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
А каде може да се најде од оние маичките на кои пишува, Маица за у град, маица за спиење итн. Хм?

А

Ајсшутер

Гостин
Интересни се ваквите маички летово си земав од Охрид 400 денари на нејзе се наоѓа старото знаме и под неа пишува Македонија,иначе планирам да си купам маица на нејзе да го има воа подоле (имаше вакви во Охрид,али во Велес никако да најдам).

Kajgana Shop

На врв Bottom