Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
луѓе да донирате малко нема да е лошо ама пред да донирете видете дали е уклучан Donev , кискино или јас позз

Требаат ли хотели или ?
шо има за купуење баш ме интересира ...
има нешто за моќ на фамилија или повеќе се исплати играчите да креваат моќ?

Требаат ли хотели или ?
шо има за купуење баш ме интересира ...
има нешто за моќ на фамилија или повеќе се исплати играчите да креваат моќ?

секако дека требат хотели, а повеке се исплака играчите сами да дигат мок за разликата тоа што го нуди фамилијата да го купи така да пари требат само за хотели ...

Почнав вчера да играм, интересна игра... моментално пробувам да украдам лижавче. :)

Да прашам ,од како ќе бидеш убиен сите пари ти ги зимаат и тие во Швајцарска и сеф?И као да знам кога ме убиле за да знам кога точно поминуваат тие 24 часа?

Да прашам ,од како ќе бидеш убиен сите пари ти ги зимаат и тие во Швајцарска и сеф?И као да знам кога ме убиле за да знам кога точно поминуваат тие 24 часа?
Парите од Швајцарската и сефот остануваат, а за другото незнам.

ти ги зимат само од народна банка на РМ... другите ти останува...

Здраво!

Ти беше нападнат од lazar_isa. Тој загуби и ти успеа да украдеш од него 0 €

Поздрав,
Анонимен сведок

Јас незнам Што Луге има на Светов цццц да несмееш да го нападнеш па преку пп мајки шајки се Пцујат... Па се уклучуваат и луге од твојата мафија па викаат не го напагај да не имаш проблеми :pos2::pos2::pos2: :kesa:

Јас незнам Што Луге има на Светов цццц да несмееш да го нападнеш па преку пп мајки шајки се Пцујат... Па се уклучуваат и луге од твојата мафија па викаат не го напагај да не имаш проблеми :pos2::pos2::pos2: :kesa:

Напаст се, као напалени тинејџери врз некоја п*чка ... Незнам како им се седи 24/7 на играва и нон-стоп да те напаѓаат, а кога ќе им кажеш дека не се интересни како за инат продолжуват, иако нема шо да ти земат, а те гледат дека си онлајн и дека може да се излечиш. Јеби га. :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom