Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
Кликајте враќам ! 100% :wink:

Нападнете го Withcer маме му јебем !
Само заради тебе отворив профил на КАЈГАНА.
Сум те нападнал оти си имал кеш, ако ти биле во банка немало да те нападнам. Било кого што сум нападнал сум го нападнал само еднаш, значи не ми е целта некого да му одземам од здравјето или да го убивам зш и така немам голема моќ.
А ти мочко еден ако не сакаш да те напаѓаат немој ни да играш и зато доста јади г... тука на форумов.

кој е тој шо ја има намалено моќта од 10 милиони на 100.000. нема шанси тоа да се направи

другар и ја се чудам на тоа има финта гарант очиве не ме лажат типот е goch види му моќ имаше 10 милиона сеа ја намалил на 100 000 чудно али вистинито:toe::toe::toe::toe::toe::toe: цело време го пратам и не можам да се изначудамhttp://www.mafia.mk/profile/272 играва е пуна багови

другар и ја се чудам на тоа има финта гарант очиве не ме лажат типот е goch види му моќ имаше 10 милиона сеа ја намалил на 100 000 чудно али вистинито:toe::toe::toe::toe::toe::toe: цело време го пратам и не можам да се изначудамhttp://www.mafia.mk/profile/272 играва е пуна багови

абе овој озбилно ја има намалено. знам го имам сретнато порано имаше неколку милиони моќ а сега 200.000. е ова е стварно за чудење. гледам сега има 13 атомски а знајш колку имаше порано. овој или самиот си ја има намалено или админот нешто

абе овој озбилно ја има намалено. знам го имам сретнато порано имаше неколку милиони моќ а сега 200.000. е ова е стварно за чудење

друже ја овој го пратам цело време од коа играм сеа ја намали и не можам да го нападнам 5 пати послаб е чудно:toe: а глеам и другите му викале истото

Ајде тој бобсон нека прифати.

Ни успеа злосторството :D

хаха успеа успеа, не смее да не успее :baeh:

Zs nemozam depoziraj??
ГРЕШКА!!!

Изгледа нема да платите денеска.
OK

Само заради тебе отворив профил на КАЈГАНА.
Сум те нападнал оти си имал кеш, ако ти биле во банка немало да те нападнам. Било кого што сум нападнал сум го нападнал само еднаш, значи не ми е целта некого да му одземам од здравјето или да го убивам зш и така немам голема моќ.
А ти мочко еден ако не сакаш да те напаѓаат немој ни да играш и зато доста јади г... тука на форумов.

Ај бе не сери и мене два пати ме нападна. Иначе и ја така ги напаѓам како тебе и ете заборавив малку кеш и ти ми зема 217 кеш, веќе големо чудо. Ама ние тука ако сакаме ќе се договараме и ќе те напаѓаме сите и проблем? Јас патував до друг град за да килнам еден што се закачал со мој другар така да.... :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom