Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
Чаки, почнуваат да се плашат од тебе па затоа те ставиле на мета :vozbud:

Чаки, почнуваат да се плашат од тебе па затоа те ставиле на мета :vozbud:

:vozbud:Да бе :pos2:
Брат ја имам обичај некој послаб од мене ако видам да има доста кеш (за да можам многу и да украдам при нападот) го напаѓам постојано и го цицам до крај :pos:се додека не му текне да си ги префрли парите во Сефот или Швајцарската Национална Банка (ако ги има) или во Народната Банка ( секој ја има зашто е многу ефтина). :helou:
Еве пример јас имам 0 кеш секогаш, за кога ќе ме нападнат да не ми украдат ништо :helou: парите ги чувам во Швајцарската Национална Банка, и/или во сефот. На кеш никако.
Е некој што сум го цицал вака, има објавено сума за мојата глава :vozbud::pos2::pos2:

од каде излезе финтава бе маме му ебам моќ од 10 милиона ја напраил на 100 000:toe: има начин??

Кликајте враќам ! 100% :wink:

Нападнете го Withcer маме му јебем !

Кликајте враќам ! 100% :wink:

Нападнете го Withcer маме му јебем !

а ти секој ден ќе напињаш да те кликаме? кликни и ти еднаш прв ебате.

Луѓе мавајте го овој, решил да се закача со мој другар. Моментално е во Москва.
http://www.mafia.mk/profile/3527

и шо ако решил да се закача? ќе го убие ќе се роди пак. ме нервирате коа плачете дека ве нападнале бе. ко стварно пари да ви зимаат:tapp:

а ти секој ден ќе напињаш да те кликаме? кликни и ти еднаш прв ебате.

и шо ако решил да се закача? ќе го убие ќе се роди пак. ме нервирате коа плачете дека ве нападнале бе. ко стварно пари да ви зимаат:tapp:

Ја не плачам али никој не смее да ги чепка моите другари :helou: А мене неможат да ми земат кеш и да ме напднат зашто не сум глуп да чувам кеш, туку одма депозирам во Сефот или Швајцарската Национална Банка :wink:

Ја не плачам али никој не смее да ги чепка моите другари :helou: А мене неможат да ми земат кеш и да ме напднат зашто не сум глуп да чувам кеш, туку одма депозирам во Сефот или Швајцарската Национална Банка :wink:

Ауу демек ќе го убиеш? Неможеш никого да му забраниш кого да напаѓа, а кого не. Ако си стварно мангуп курчи се сам, а не да викаш други.

Ауу демек ќе го убиеш? Неможеш никого да му забраниш кого да напаѓа, а кого не. Ако си стварно мангуп курчи се сам, а не да викаш други.

Па и го напаѓам цело време, само ви го препорачав и на вас да му ја исцицате енергијата зашто дечкото спие :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom