Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
ЧакНорис нула проценти ти е за мвр, затоа што си почетник, како што ќе извршуваш мисии така ќе ти се зголемува процентот на сите мисии па на крај и мвр ќе можеш да го хакнеш

А момци како се прави организиран криминал??и ако сака некој да учествува акаунтот ми е hogar нека ме најде..

ЧакНорис нула проценти ти е за мвр, затоа што си почетник, како што ќе извршуваш мисии така ќе ти се зголемува процентот на сите мисии па на крај и мвр ќе можеш да го хакнеш

Знам.

Инаку луѓе Bucii од денес е на црната листа на нашата фамилија важи? Бидејќи нарачал убиство за hogar кој е наш.

А момци како се прави организиран криминал??и ако сака некој да учествува акаунтот ми е hogar нека ме најде..

Ќе стиснеш на Организирај криминал, па Организирај ново злосторство и ќе одредиш кој да биде Шофер, кој Експерт за оружје.

Знам.

Инаку луѓе Bucii од денес е на црната листа на нашата фамилија важи? Бидејќи нарачал убиство за hogar кој е наш.

Ќе стиснеш на Организирај криминал, па Организирај ново злосторство и ќе одредиш кој да биде Шофер, кој Експерт за оружје.
Одредувам се тоа али на крај ми вика Корисникот! и толку...

Одредувам се тоа али на крај ми вика Корисникот! и толку...

Ајде јас ќе организирам, тебе ќе те ставам експерт за оружје, а шофер некој кој сака и ќе бидне. Само колку пари да ставам?

Тие пари ние ги земаме или ги даваме?

Ги даваме мислам?
Луѓе тие пари ги даваме или ги земаме? И некој нека објасни што добиваме од тоа организирано злосторство и дали добиваме нешто??

Ги даваме мислам?
Луѓе тие пари ги даваме или ги земаме? И некој нека објасни што добиваме од тоа организирано злосторство и дали добиваме нешто??
Па најпрво вложуваш пари колку сакаш и ако успее криминалот ке добиете вие пари ако не успее ништо од парите :smir:

Па најпрво вложуваш пари колку сакаш и ако успее криминалот ке добиете вие пари ако не успее ништо од парите :smir:

Фала. Сакаш да бидеш шофер? Кажи ник (:

има некој да вложи 25 000 во криминал ?

Имаш покана од boj4n за криминал
прифати ја
ке почекаш малко бидејки не можам да одобрам бидејки чак норис организира криминал а јас сум шофер.Прво да го завршиме овој криминал

Јас се откажав од криминалот. Ако сака некој да вложиме по милион, добро. Ама за помалце не правам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom