Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЧакНорис нула проценти ти е за мвр, затоа што си почетник, како што ќе извршуваш мисии така ќе ти се зголемува процентот на сите мисии па на крај и мвр ќе можеш да го хакнеш
А момци како се прави организиран криминал??и ако сака некој да учествува акаунтот ми е hogar нека ме најде..
Одредувам се тоа али на крај ми вика Корисникот! и толку...Знам.
Инаку луѓе Bucii од денес е на црната листа на нашата фамилија важи? Бидејќи нарачал убиство за hogar кој е наш.
Ќе стиснеш на Организирај криминал, па Организирај ново злосторство и ќе одредиш кој да биде Шофер, кој Експерт за оружје.
Одредувам се тоа али на крај ми вика Корисникот! и толку...
Тие пари ние ги земаме или ги даваме?Ајде јас ќе организирам, тебе ќе те ставам експерт за оружје, а шофер некој кој сака и ќе бидне. Само колку пари да ставам?
Тие пари ние ги земаме или ги даваме?
Па најпрво вложуваш пари колку сакаш и ако успее криминалот ке добиете вие пари ако не успее ништо од парите :smir:Ги даваме мислам?
Луѓе тие пари ги даваме или ги земаме? И некој нека објасни што добиваме од тоа организирано злосторство и дали добиваме нешто??
Па најпрво вложуваш пари колку сакаш и ако успее криминалот ке добиете вие пари ако не успее ништо од парите :smir:
Ајде BigBullФала. Сакаш да бидеш шофер? Кажи ник![]()
Ајде BigBull
Имаш покана од boj4n за криминалЈас ќе вложам
ке почекаш малко бидејки не можам да одобрам бидејки чак норис организира криминал а јас сум шофер.Прво да го завршиме овој криминалИмаш покана од boj4n за криминал
прифати ја