Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
00:14:48 159.660 €
Затворов втор дом ОФИЦИЈАЛНО.

Кискино, овие 2-3 дена нема да донирам пари за малку да се ујачам да купам неколку атомски бомби, потоа пак ќе донирам, океј? :)

Едит: Додека ги земав парите во кеш таман да купам две атомски бомби b.o.r.c.e ме нападна и ми украде 91.000. :nerv:

Едит: Додека ги земав парите во кеш таман да купам две атомски бомби b.o.r.c.e ме нападна и ми украде 91.000. :nerv:

Мафијашот кој сакате да го нападнете е премногу слаб.
Најдете си достоен противник, некој кој не е 5 пати послаб од вас.

Многу е слаб, иначе ќе го изгазев...

луге дај викајте по јаки мафијаши да бидат дел од нашата фамилија ФАЛА...

Нема кој, тие се...ја викам сеа послабите некое време да се засилуваат...сеа за сеа доста се хотели, нека се засилат па може пак да се почне да се донира ;)

Нема кој, тие се...ја викам сеа послабите некое време да се засилуваат...сеа за сеа доста се хотели, нека се засилат па може пак да се почне да се донира ;)

Како сакате така ке правиме ... бтњ за еден ден 13 М не е лошо и плус што донирам... = )

Само мој предлог xD До Кискино е дали ке прифати:)
Ја само денес, 600к моќ:)

Абе океј е, слабите и така баш не донираат ко другите, Црвено рече наназад, помоќните полесно прават пари и они е логички повеќе да донираат, послабите за моќ нека ги трошат парите.

Сепак, секој со своите можности.

Абе се е океј ова со фамилииве, и неам нишо против донирање, али, каква корист иаме ние што сме членови? Па и каква корист има основачот?

Момци една идеја...ако има жртви за тепање,некој што ве нападнале,не го поставувајте тука линкот,туку по ПП на форумов или на Мафија,на крај краева шпиуни су меџу нама :wink:

Се надевам ке се согласите со мене,подобро е така...

П.С Црвено под кој ник си на Мафија ако може да знам ??:)

П.П.С Ламја не кур ме напагај без потреба...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom