Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
па нели ги намалија процентите за успешно завршени злосторства

и тамам стигнав големите злосторства да се извршуваат за 70% на пример а обичните злосторства до 30000 за 100% ми ги намалија

тоа беше голема глупост

а за огаме на кој уни играш?

и имам 45 поени за почит кој сака да се трампаме??

Имаше грешка со МВР но сега е одстранета, а процентите растат но побавно бај д веј процентите се повторно променети но овој пат се зголемени
icon_smile.gif
icon_smile.gif
ќе ја осетите промената за некое време
icon_smile.gif
. Поззз

Ова е од skechboy

За огејм, напиши на темата за огејм, па таму ќе ти одговорам, да не одиме офтопик тука.

Мн тешко се вршат сега злосторства

Donev, дај не дупи влези во фамилија, и ти ацаб... :)

Ја мислам, сега за сега појаки од 500 к моќ да се примаат, пошто од членовите фамилијата добива моќ, а парите да одат за хотели...и да има едаш или 2 пати во денот да донираат сите членови и парите одма во банка...дека ја ко што знам ограничени се трансакциите од кеш во банка..:smir:

Ја мислам, сега за сега појаки од 500 к моќ да се примаат, пошто од членовите фамилијата добива моќ, а парите да одат за хотели...и да има едаш или 2 пати во денот да донираат сите членови и парите одма во банка...дека ја ко што знам ограничени се трансакциите од кеш во банка..:smir:

Нека ме прифати мене, имам 800к моќ, и ти оди види си во гаража... :wink:

Честитки! Ти беше унапреден во ранг Крадец!
Конечно ебате.....

Ајде, пола пари имаме, уште пола, па до вечер да имаме барем еден хотел..

2 пати го уценував претседателот . :D

Благодарност до сите што донираа.

Донирајте во Кајгана фамилијата за да се отворат повеќе места, така ќе можеме да бидеме повеќе, посилни и побогати.

(Не ми се верува што напишав :pos2:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom