Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
коа ќе зеам пари од дрогата најверојатно утре ќе донирам сеа сум у тесно:helou: али кајгана мора да биде најбоље фамилија

хаха еден од овие што ја работеле играва асистент ми бил бре јаооооо :)
Зашто само 5 члена има Кајгана?
Ја ќе донирам пари деновиве... уште слабо ми оди

Кога ќе сакате да донирате пари, прво пратете ми порака, па кога ќе ви вратам тогаш донирајте за да можам одма да ѓи тргнам парите.

сега станаФ

ке помогнам не се секирај

untitl1269035725.jpg

Поздрав и поправ до кајгана

Хахахахах ТОП помош нема што :D

Ја се откажувам од играва. Глупо станува, а и повеќето од играчите делуваат ептен детски као невиделе си мислиш се им зависи од играта. :tapp: А и тоа намалвање на процентите, багови, курци палци... не ми е интересна повеќе. :smir:

Хахахахах ТОП помош нема што :D

Ја ви понудив да влезете, никој не прати понуда освен еден и беше примен,така да сеа вие сами си одбравте можевте да бидете јаки ама вие одбравте сами да сте така да...

Ја не влагам во ниедна фамилија, не ми се исплати само ќе даам пари а корист - курац:salut:

Пола од вас го тупевте за кајгана фамилија, сега ве нема нигде. :tapp: :drk:

Пола од вас го тупевте за кајгана фамилија, сега ве нема нигде. :tapp: :drk:

А со кого ке праиш фамилија кажи ми ти мене,појаките се откажаа,не сакале фамилија,досадна играта,ептен багови имала...на крај краева боље сам,отколку со тапа фамилија :smir:

Најдов со кој да играм. Сите се откажувате.
Ништо нема да испадне од ова. Легенда, браво ти успеа планот.
Ќе најдам начин да им ѓи вратам парите на тие што донираа.

eпа коа се ставате во фамилија со нубови!
после сакате да не го напаѓам овој деан! :pusk:

Добро бе,ако е до мене проблемот ке излезев ја,али срамота е толку играчи а ниеден не сака фамилиа

Нема откажување бе знаеш ли донев колку души чекаат да влезат у кајгана купи таму хотел и ќе ја тераме какво откажување не заебавајте ќе викнам и други другарчиња ако треба ќе ја направиме само и овие заебаа со фамилиите само кум да праеше фамилија боље ќе беше:helou: И LAmija да ни се стаи ќе биде лом

Хххахахах оти ви се распадна бе фамилјата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom