Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
И кај мене нема проблеми со отварање на страната.

Незнам што е,кај мене сеа ја отвори,но пак е многу споро,незнам зашто е така:toe::tapp:

Ѓорче кажи ник ако сакаш да учествуваш во криминалот со мене и мочко?

леле споро еј нема играње вака профилот да си го отворам чекам 5 мин :toe:

Организирам криминал кој сака нека повели...:helou::helou:
ник за пријава :salut:

Ајде и мене стај ме ник GameMasteR ама на 5 К многу е 50

леле споро еј нема играње вака профилот да си го отворам чекам 5 мин :toe:
И јас го имам истиот проблем како тебе,ни кај мене не се отвара страната,а и ако ја отвори многу е споро,ништо не може да се прави:toe::tapp:

а доколку купиш железничка станица ке остане во твоја сопственост додека ти не га ставаш на аукција или има определен временски период ?

Луѓеееееееееееееееееееее, само што се регистрирав, како да почам да играм ? :nesum:

а доколку купиш железничка станица ке остане во твоја сопственост додека ти не га ставаш на аукција или има определен временски период ?

stvarno aj koj znae naka objasni za zeleznickite i aerodromite

Ако те убијат ондак објектот иде на лицитација, а за тоа дали сам ќе можеш да го шитнеш објектот или да го ставиш на аукција незнам, ама мислам дека неможе. :toe:

Иначе ајде качуј ти уште, да вииме до колку ќе тераме, дур располагам со вишак кеш :icon_lol:

Ако те убијат ондак објектот иде на лицитација, а за тоа дали сам ќе можеш да го шитнеш објектот или да го ставиш на аукција незнам, ама мислам дека неможе. :toe:

Иначе ајде качуј ти уште, да вииме до колку ќе тераме, дур располагам со вишак кеш :icon_lol:

a kaj da vidam deka ja poseduvam takvi raboti ja kupiv aerodrom ama nigde nemozam da vidam deka go imam ova ona

edit: vo Патувај me ima deka sum ja kupil :P ama se zaebav trebase zeleznickata da ja kupam :) vaka tapa pari

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom