Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој кандидат за да си размениме почит???

Се сомневам дека ќе не собере сите кајганаџии :)))

ке напраеме 2 една утре а после ке видеме кој друг ке стаса до Кум ке направе друга битно е да се држеме ние шо сме од тука така ке бидеме по доминатни и по лесно ке биде за се од секој аспект.

Има некој кандидат за да си размениме почит???

Ајде бе,мојо ник е Иле дај ми почит да ти врнам оти немам поени.....

ке напраеме 2 една утре а после ке видеме кој друг ке стаса до Кум ке направе друга битно е да се држеме ние шо сме од тука така ке бидеме по доминатни и по лесно ке биде за се од секој аспект.

Ајде бе,мојо ник е Иле дај ми почит да ти врнам оти немам поени.....

Ееее брат касниш се договорив веќе:)....ај следечи пут:)

http://mafia.mk/click/522
Aj ako saka nekoj neka klikne .
Ako moze nekoj da kaze nesto najglavno sto e vo igrava da pravis i kako.

Линковите за клик оставај ги во другата тема, а за да научиш да ја играш играва, извршувај мисии (горе десно), и читај ги постовиве од темава :)

Once again, има посебна тема за кликови, таму праќајте ги.

Уште едно питање :(:( Овде вика поени за почит на 24 саати се добивале , е сеа , дали треба нешто да се напраи или само чекам , зашо сеа се регистрирав и не ми дадоа уште пони за да дадам почит

Линковите за клик оставај ги во другата тема, а за да научиш да ја играш играва, извршувај мисии (горе десно), и читај ги постовиве од темава :)

Once again, има посебна тема за кликови, таму праќајте ги.

Направија рестарт на тајните линкови.Ај сите на другата тема и да кликаме

Штотуку се зачленив, се надевам ке ми се дооопадне :kesa:
Таен линк :vozbud:

Уште едно питање :(:( Овде вика поени за почит на 24 саати се добивале , е сеа , дали треба нешто да се напраи или само чекам , зашо сеа се регистрирав и не ми дадоа уште пони за да дадам почит

На секој 24 добиваш по 1 поен кој можеш да го даваш а исто можеш да добиеш поен со то ашо некој ке ти даде почит.

Почекај до утре..

Пак јас :):) Кога сум изгасен т.е. кога не играм , треба нешто да се кријам или слични ствари или само се гасам и стаам пари на банкарска сметка и толку ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom