Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
Da za 1 kg se cenite.

Кој е да пробаме да организираме криминал?

Глеам кога нема да украдам лижавче ми зиме енергија по 1 % , е сеа се полни ли таа енергија некако ???

http://mafia.mk/click/505
ник: Nesho
ај помош околу играва, дур се снајдам, што треба да се прави?

Глеам кога нема да украдам лижавче ми зиме енергија по 1 % , е сеа се полни ли таа енергија некако ???

Се полни, ќе идеш во „Болница“ од десна страна и ќе си се излечиш.

http://mafia.mk/click/505
ник: Nesho
ај помош околу играва, дур се снајдам, што треба да се прави?

Читај ги претходните постови во темава, за да не се објаснуваме цело време. Исто така извршувај и мисии, полесно ќе ја разбереш играта. Ти кликнав на линкот, return the favor plz :)

И јас се регистрирав, малце ми е конфузно на почеток ама ќе се научам да играм :smir:

acc name: Thebull

edno prasanje....eve sea kupiv zeleznicka stanica i neli mi stignuvaat pari od site sto patuvaat...dali tie pari mi stigaat vo kesh ili vo banka idat?

Кој сака да си дајме по еден почит?

edno prasanje....eve sea kupiv zeleznicka stanica i neli mi stignuvaat pari od site sto patuvaat...dali tie pari mi stigaat vo kesh ili vo banka idat?

Не сум сигурен.. Ако идат во кеш ке им отидеш депозит и толку. А, инаку, од каде, како и за колку пари ја купи железничката станица?

Кој сака да си дајме по еден почит?

Дај ми сеа едно поенче, чим ми стигнат и мене за давање, ти давам, само кажи ник :)

@p@in_killer парите ти идат директно во банка, ама не ми е јасно кога ќе си ги вратиш тие 700к со железничка станица :)
П.С. ти си аркан така???

Не сум сигурен.. Ако идат во кеш ке им отидеш депозит и толку. А, инаку, од каде, како и за колку пари ја купи железничката станица?

Дај ми сеа едно поенче, чим ми стигнат и мене за давање, ти давам, само кажи ник :)
Tebe kako ti e, mene dee_jay, i gledaj ne mi vrati :)

Кога се тркаш дење веројатноста да бидеш фатен од полицијата е многу голема, а пак навечер има поголема веројатност да си ја оштетиш колата

А од кај да знам кога е дење а кога е ноќе? Пошо еве веќе неколку пати украдов кола и се тркав, и полицијата ми ја одзема..

Tebe kako ti e, mene dee_jay, i gledaj ne mi vrati :)

Филип ми е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom