Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
Тибам игра и се неможам да влезам дај бе некој ако знае до што е само TRY AGAIN излева :@

да не ти е на Сејв пасвордот на броузерот ...
ако Да ... тогаш искуцај ги наново ... мене овој проблем ми го правеше .. инаку Ок е сега ..

да не ти е на Сејв пасвордот на броузерот ...
ако Да ... тогаш искуцај ги наново ... мене овој проблем ми го правеше .. инаку Ок е сега ..
Да бе зачувано ми е и шо сеа да направам неможам да влезам.:nerv:

Брат ја ко идам таму неможам да влезам незнам до што е.

Му се десило нешто од ништо да влезе во затвор 24часа? Патетика.

Ако си промашил златниот пиштол у “Болница“ тогај ќе бидаш у затвор... На мене 2 пати ми се случи на почетоко ка имаше пиштоли за сите работи да се извршат и после неколку прошамувања те носе у затвор 24 часа.

Ако си промашил златниот пиштол у “Болница“ тогај ќе бидаш у затвор... На мене 2 пати ми се случи на почетоко ка имаше пиштоли за сите работи да се извршат и после неколку прошамувања те носе у затвор 24 часа.

зар има и толку "паметни" ? Туку зборов ми е како бе има мафијаши преку ноќ ми праи по 10 милиона вајда има некоја финта ја тука поштено се мачам и "поштено" крадам:wink:

зар има и толку "паметни" ? Туку зборов ми е како бе има мафијаши преку ноќ ми праи по 10 милиона вајда има некоја финта ја тука поштено се мачам и "поштено" крадам:wink:

Можда од дрога xD

Има багови играта... Има и некој “Кредити“ само што уште нема линк во менито...

Ај ве молам некој да ми каже како се убива некого ?

Што оставаш линкови бе цццц нели читаш на пошеток на темата што пишува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom