Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
Играва веќе на нерви ми иде... Ај оправија брзината, ама ни каматата ми работи во банката... Потрчко сум веќе една недела никако да се мрднам од 70% вршам работи, крадам коли, злосторства.. нема абер да се качи ни еден процент...

Дали има некој како мојот проблем? Кога одам да украдам некоја кола ја селектирам и одам изврши и ништо не се случува:toe:.Дали и кај вас е исто

Ако ја играш играта со Опера немозаеш да крадеш пробај со Chrome или Mozila...И јас го имав иститот проблем.:helou::helou:

Да не знае некој шо е работава.Ми пишува:"Грешка!! Изгледа нема да платите денес"кога сакам да стаам пари у банка.Не за друго неможам да се излечам а за лечење само со пари од банка :S

Да не знае некој шо е работава.Ми пишува:"Грешка!! Изгледа нема да платите денес"кога сакам да стаам пари у банка.Не за друго неможам да се излечам а за лечење само со пари од банка :S
Чекај бе брат,сега е излезена играва додека се среди,плус гледај 1700 мафијаши има регистрирано,да се надеваме дека ке дојде барем до 10 000.

mbss некој член од форумов да не е?

ебати и никаквата игра цел ден ме блокираа не можам да ја отворам не ја ни играм веке а добро напреднував

Добро бе како може само на 2,3-ца да ви неработи сварно не ми е јасно.

Добро бе како може само на 2,3-ца да ви неработи сварно не ми е јасно.

до пред 10 тина саати работеше убаво сега не знам зошто ме блокираа не може ни да ја отворам страницата на мафиа

откажи ја картата и купи си нова џабе ке чекаш инаку хахаха :P

Македонска работа :toe:
хахаха,знам го откажав патувањето уште одма,него ми стана чудно што стои уште така:pos2::pos2:

И добро бе ти уште чекаш за да тргне.Е ме отепа сега скрос:pos2:
хахаха,не не чекав уште,коа го видов го откажав одма патувањето

Имаш можност само 15 пати дневно да вадиш/ставаш пари во Банката.

Му се десило нешто од ништо да влезе во затвор 24часа? Патетика.

сака некој почит да размениме имам 2 ? фала пријатно..

Тибам игра и се неможам да влезам дај бе некој ако знае до што е само TRY AGAIN излева :@

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom