Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
Ццц, сеа коа неможам да стаам на сметка во банка пари, ми тргна и зимав по 110 иљади во шверц на дрога па морав мара да садам, иначе отидоа парите:tapp:

по 110 ? мн бе друже колко имаш засадено

Абе ја претходно имав 20тина кила и сеа засадив уште 15 имам 35 а и засадив кило печурки...цц и ја се каам што ги дадов, можев со авион во скопје да си дојдам, железницаата во берлин е блокирана..

по 110 ? мн бе друже колко имаш засадено

Не мисли на дрога што ја има насадено самиот него на она во злосторсва што се наога 'Шверц на дрога'...

Абе ја претходно имав 20тина кила и сеа засадив уште 15 имам 35 а и засадив кило печурки...цц и ја се каам што ги дадов, можев со авион во скопје да си дојдам, железницаата во берлин е блокирана..
Сега ќе заработуваш од продавање дрога.

Не мисли на дрога што ја има насадено самиот него на она во злосторсва што се наога 'Шверц на дрога'...

Грешка..во тоа во злосторства заработив 110 000 и после за тие пари засадив мара..

Сега ќе заработуваш од продавање дрога.

Знам, по 37 иљади дневно:pos:

Па не е малце.Јас заработувам околу 40к дневно од дрга али тргнато ми е сега да го ограбувам трговски два пати у ред по 65к.Имам 2 атомки и 1 воен брод се на се 115к моќ.Ранг Џепџија.

Ја вчера вечерта околу 12 почнав да играм, има време за све:)

Па не е малце.Јас заработувам околу 40к дневно од дрга али тргнато ми е сега да го ограбувам трговски два пати у ред по 65к.Имам 2 атомки и 1 воен брод се на се 115к моќ.Ранг Џепџија.

од каде ги купуваш оружјата ?

од каде ги купуваш оружјата ?

Во продавница во Скопје и Софија има..иначе јас сум ранк чистач 60 посто..цц као се накурчив прееска неможев више пари во банка, а си добив 110 000:(
Edit: пак 116 иљади:(:(

Кај мене неможе да се крадат коли. Не работи дугмето. Кај сите е вака?

Брат, прашав ми рекоа до операта е, треба со гугл хром или мозила

Кој е за да организираме злосторство ?? Ник baruno

Веќе произведувам 1кг марихуана на ден, али сакам да ја апгрејдувам. Е сеа коа пишуем 7500 и коа стискам надгради, вика дека неам доволно пари? втф?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom