Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
Летка кај мене игрицава.

Јас ја играв порано чат-пат и можам да кажам дека екстра е направена играта,секоја чест на татарите...

И да се стаив сеа на Мафија,не ми бега затворот од 15 минути од старт,мамата

Јас сум за во фамилиа,али имам 95к моќ,незнаем дали ке ме примите.

ivan1real e ист ко тебе па е член на Бадијала фамилијата, сепак одлуката е на Кискино.

Епа да чекаме што ке одлучи тој,а иначе имам посадено 500 кг марихуана 600 печурки и 565 амфетамини што значи утре ке имам 700 кг амфетамини.Па од утре односно задутре ке почнам да купувам атомски бомби,дневно ке земам околу 4.5 милиони.

Епа да чекаме што ке одлучи тој,а иначе имам посадено 500 кг марихуана 600 печурки и 565 амфетамини што значи утре ке имам 700 кг амфетамини.Па од утре односно задутре ке почнам да купувам атомски бомби,дневно ке земам околу 4.5 милиони.

Прати ми порака кој си, за да те прифатам.

Има уште едно слободно место за влез, ајде, кој има за донирање нека дава и влегува.

Патем, донирајте повеќе (ни требаат уште 2.7м) за да отвориме уште 5 места.

Со тие пари купувај оружје за да накачиш на мок,и побрзо ке те примат во фамилија кај нас ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom